به همت اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان خلیل اباد برگزارشد:
شب شعر تا پای جان برای ایران

به گزارش سایه خاوران:مراسم «شب شعر تا پای جان برای ایران» با حضور جمعی از شاعران و مسئولان محلی برگزار شد. این رویداد فرهنگی در فضایی صمیمی و ادبی، در محل خانه بهشتیان متعلق به آقای یاوری رئیس محترم میراث فرهنگی، میزبان علاقهمندان به شعر و ادب فارسی بود.
در این مراسم، شاعران شهرهای خلیلآباد و کاشمر با قرائت اشعاری در ارتباط با جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونی علیه ایران، به بیان مضامین مقاومت، ایثار، وطندوستی و همبستگی ملی پرداختند و فضایی پرشور و تأثیرگذار ایجاد کردند. این اشعار بازتابی از روحیه ایستادگی مردم و پاسداشت ارزشهای ملی و تاریخی بود.
همچنین جمعی از مسئولان از جمله آقای کاریزنویی معاون فرماندار و دکتر صداقتی مدیر آموزش و پرورش، آقای احمدی رییس اداره کتابخانه هادر این برنامه حضور داشتند و بر اهمیت برگزاری چنین رویدادهایی در تقویت فرهنگ مقاومت و هویت ملی تأکید کردند.
کاریزنویی معاون سیاسی فرمانداری ضمن حضور در جمع شاعران طی سخنانی فرمود شعر به عنوان یک ابزار بسیار پر توان برای رساندن صدای جبهه انقلاب بوده و هست ، زبان و قلم شاعر باید در بیان حقیقت پویا باشد همانطور که در ۴۷سال انقلاب همیشه در خدمت روشنگری با لطافت و ظرافت خاصی بوده است .
در پایان این مراسم، حسینی رییس اداره فرهنگ وارشاد ،از شاعران و دستاندرکاران برگزاری این شب شعر تقدیر و تشکر به عمل آورد و بر تداوم برگزاری برنامههای فرهنگی و ادبی در منطقه تأکید نمود .
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰