جواد مصطفوی رئیس اداره هواشناسی ومسئول مهندسی یادمان شهدای گمنام شهرستان بردسکن
دیدار رئیس اداره هواشناسی و مسئول امور مهندسی یادمان شهدای گمنام شهرستان بردسکن با جانبازان معزز در راستای پاسداشت فرهنگ ایثار و مقاومت

به گزارش خبرنگار سایه خاوران در راستای تکریم مقام والای ایثارگران جواد مصطفوی رئیس اداره هواشناسی و مسئول امور مهندسی یادمان شهدای گمنام به همراه امام جمعه، فرمانده سپاه و رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بردسکن با جانبازان گرانقدر، آقایان حبیبالله محبتی و براتالله امینی، دیدار و گفتگو کردند.
در این نشست جواد مصطفوی رئیس اداره هواشناسی با تجلیل از رشادتهای جانبازان و ایثارگری آنان را معاملهای با خدای متعال دانست و بیان کرد:جانبازان همچون حضرت ابوالفضل (ع)، آسایش و راحتی امروز را در مسیر عزت و عظمت فردا فدا کردند تا در این معامله الهی سربلند بیرون بیایند.
مصطفوی در ادامه افزود: نیز با تأکید بر نقش ارزندهی ایثارگران در حفظ ارزشهای والای انقلاب، گفت: جانبازان نماد مقاومت و سربلندی ملت ایران هستند و باید همواره در صدر توجه مسئولین و مردم قرار گیرند.
در پایان رئیس اداره هواشناسی بردسکن، با اشاره به ضرورت پاسداشت مقام والای جانبازان، از تلاشهای بیوقفه آنان در مسیر دفاع از کشور قدردانی کرد و اظهار داشت: حضور جانبازان و ایثارگران در جامعه، الهامبخش خدمتگزاری و وظیفهشناسی است و باید از این ظرفیت ارزشمند در راستای توسعهی فرهنگی و اجتماعی بهره برد.
این دیدار در فضایی صمیمانه برگزار شد و جانبازان معزز ضمن بیان خاطرات خود، بر ضرورت توجه بیشتر به مسائل و دغدغههای ایثارگران تأکید کردند.
این مراسم جلوهای از قدردانی و ارج نهادن به مقام شامخ ایثارگران بود و نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در جامعه ایفا خواهد نمود
پایان پیام /علی رضائی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 9 در انتظار بررسی : 9 انتشار یافته : ۰