کد خبر : 1083
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۶

مدیر عامل مپ مطرح کرد:

ثبت درخواست حدود ۲ میلیون تناژ خاک در سال ۱۴۰۳ توسط شهروندان

ثبت درخواست حدود ۲ میلیون تناژ خاک در سال ۱۴۰۳ توسط شهروندان
مدیرعامل مپ از ثبت درخواست حدود 2 میلیون تناژ خاک در سال 1403 توسط شهروندان خبر داد و گفت: باتوجه به تولید حجم انبوهی از خاک و پسماندهای عمرانی در شهر مشهد، سازمان مپ با هدف استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود و کمک به محیط زیست و فضای سبز سالم شهری به تولید انواع خاک غنی شده اقدام کرده است.

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ مسعود رضوی اظهار کرد: تخریب یک ساختمان باعث تولید حجم زیادی از مواد مختلف می‌شود که به عنوان «خاک حاصل از تخریب» شناخته می‌شود. این خاک شامل بتن، آجر، چوب، فلزات، پلاستیک و سایر مواد است.
وی روند فرآیند تخریب ملک را اینگونه توضیح داد: مالک مجوزهای لازم برای خراب کردن ملک و ساختمان خود را از شهرداری و سازمان مدیریت پسماند اخذ می‌کند؛ سازمان مدیریت پسماند ممکن است قبل از صدور مجوز، ملک را بررسی و ارزیابی کند تا میزان و نوع پسماندهای تولیدی را تخمین بزند و راهکارهای مناسب برای مدیریت آن‌ها را تعیین کند.
رضوی ادامه داد: پس از جمع‌آوری پسماندهای عمرانی وخاک ونخاله‌های ساختمانی از سطح شهر وتخلیه این خاک‌ها در محل‌های مجاز، این محموله‌های خاکی ساماندهی می‌شود. قسمتی از آن برای تامین خاک مورد نیاز متقاضیان و شهروندان در نظر گرفته می‌شود و بخش دیگر آن برای تولید خاک مرغوب ترکیبی و تامین خاک مورد نیاز فضای سبز شهری برنامه‌ریزی می‌شود.
وی مراحل درخواست و ارسال محموله خاک مناسب را تشریح کرد و گفت: ابتدا متقاضی باید درسامانه جامع مدیریت پسماند درخواست اولیه خود را ثبت کند، پس از آن مدارک و مجوزات مورد نیاز شامل مدارک مالکیت، اخذ تاییدیه و مجوز از شهرداری، بخشداری یا دهیاری، ارائه مجوز از ارگان‌ها و ادارات ذیربط همچون سازمان آب، شرک برق، آستان قدس، محیط زیست و … (براساس مشخصات و جزئیات محل تخلیه خاک) را ارائه دهد. در مرحله بعد کارشناسان اداره نظارت بر ساماندهی خاک و ضایعات ساختمانی بازدید و بررسی لازم را انجام می‌دهند و در نهایت تایید درخواست و ارسال خاک مناسب به محل درخواستی متقاضی توسط خودروهای حمل خاک صورت می‌گیرد.
مدیرعامل مپ افزود: میزان تناژ درخواستی شهروندان برای دریافت خاک در سال ۱۴۰۳، مقدار قابل توجه یک میلیون و ۸۴۲ هزارو ۸۵۲ تن بوده است؛ یعنی به صورت میانگین روزانه ۱۳ هزار و ۷۶۸ تن خاک و پسماند عمرانی در شهر مشهد تولید شده است که میزان ۴ هزار و ۳۵۲ تن آن حاصل از تخریب‌های صورت گرفته و ۹ هزار و ۴۱۶ تن طی خاکبرداری انجام شده است.
وی در خصوص انواع خاک قابل تحویل به متقاضیان بیان کرد: باتوجه به تولید حجم انبوهی از خاک و پسماندهای عمرانی در شهر مشهد، سازمان مپ با هدف استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود و کمک به محیط زیست و فضای سبز سالم شهری به تولید انواع خاک غنی شده اقدام کرده است. خاک غنی شده از ترکیب خاک زراعی مرغوب با انواع مکمل‌های خاکی تولید می شود. خاک زراعی(کشاورزی)، خاک شنی و خاک پرکردنی از جمله خاک‌هایی هستند که بنا به درخواست شهروندان در اختیار آنان قرار می‌گیرد.
رضوی در پایان خاطرنشان کرد: باتوجه به فرارسیدن فصل تابستان و فراوانی کاشت انواع درختان و گونه‌های گیاهی مختلف، شهروندان و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان به آدرس https://wmo.mashhad.ir/ درخواست خرید خاک را ثبت و انواع خاک غنی شده مناسب و مورد نیاز خود را تهیه کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 32 در انتظار بررسی : 32 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.