کد خبر : 3273
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۷

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت آموزش‌وپرورش :

روابط عمومی آموزش‌وپرورش باید نقشی فعال‌تر و راهبردی‌تر ایفا کند

روابط عمومی آموزش‌وپرورش باید نقشی فعال‌تر و راهبردی‌تر ایفا کند
نقش فعال‌تر و مؤثرتری در نظام تعلیم و تربیت با همراهی خرد جمعی و مشورت صاحب‌نظران
به گزارش سایه خاوران:سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت آموزش‌وپرورش در جلسه شورای معاونان با تأکید بر ضرورت تقویت نقش راهبردی روابط عمومی، گفت: مسیر طی‌شده در این حوزه را سرمایه‌ای برای ادامه راه می‌دانیم و تلاش می‌کنیم با استفاده از خرد جمعی و مشورت صاحب‌نظران، نقش فعال‌تر و مؤثرتری در نظام تعلیم و تربیت ایفا کنیم.

زهرا علی‌اکبری عصر امروز، در آیین معارفه خود به عنوان سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت آموزش‌وپرورش، با قدردانی از اعتماد وزیر آموزش‌وپرورش، اظهار کرد: پذیرش این مسئولیت برای من دشوار بود، اما امیدوارم با عنایت پروردگار و تلاش همکاران مرکز، بتوانیم در انجام این مسئولیت سربلند باشیم.

وی در ادامه از تلاش‌های صادقی در دوره مسئولیتش در مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی قدردانی کرد و گفت: در دو سال گذشته شاهد بودم که گام‌های مؤثری برای تحول در روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش برداشته شد و گزارش ارائه‌شده نیز گواه این اقدامات بود.

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت آموزش‌وپرورش افزود: من در دو مقطع متفاوت در این مرکز، از جمله در دوره‌ای که معاون رسانه‌ای مرکز بودم، در کنار آقای صادقی کسب تجربه کردم و از ایشان آموختم.

علی‌اکبری با بیان این‌که مسیر طی‌شده را سرمایه‌ای برای ادامه فعالیت‌های روابط عمومی می‌دانیم، تصریح کرد: امیدوارم بتوانیم در ادامه این مسیر، نقش فعال‌تر و راهبردی‌تری برای روابط عمومی تعریف کنیم.

وی همچنین با دعوت از صاحب‌نظران و فعالان حوزه تعلیم و تربیت برای ارائه پیشنهادها و نقدهای سازنده، گفت: دست یاری به سوی همه همکاران و صاحب‌نظران دراز می‌کنم و از پیشنهادها و نقدهای سازنده استقبال خواهیم کرد و تلاش می‌کنیم بر اساس این دیدگاه‌ها، برنامه‌ریزی هدفمند داشته باشیم.

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به گستردگی مخاطبان این وزارتخانه، ادامه داد: کار روابط عمومی بسیار سخت است؛ چراکه ما با طیف گسترده‌ای از گروه‌های هدف نظام تعلیم و تربیت ارتباط داریم؛ از نخبگان و دانشگاهیان گرفته تا والدین، معلمان و دانش‌آموزان.

وی تأکید کرد: هر یک از این گروه‌ها نیازهای محتوایی متفاوتی دارند و محتوایی که برای نخبگان مناسب است، لزوماً مورد نیاز والدین یا معلمان نیست. بنابراین باید برای هر یک از گروه‌های مخاطب، متناسب با نیازها و مسائل آنان، محتوای مناسب تولید و ارائه شود.

علی‌اکبری ابراز امیدواری کرد با مشورت صاحب‌نظران و استفاده از خرد جمعی ، بتواند در مسیر پیش‌رو اقدامات مؤثری برای نظام تعلیم و تربیت رقم بزند.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.