.
پیگیری برای فراهم شدن ۳۰۰۰ جای پارک جدید خودرو در پارکینگ بوستان وکیل آباد

به گزارش سایه خاوران:معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس گفت: با همکاری بنیاد کوثر، تلاشها برای فراهم شدن ۳۰۰۰ جای پارک جدید خودرو در پارکینگ بوستان وکیل آباد در حال پیگیری و دنبال کردن است.
سیدحسن حسینی در حاشیه نشست شورای ترافیک شهرستان اظهار کرد: بوستان وکیل آباد مشهد مقدس یکی از ظرفیتهای بالقوه و دیدنی این کلانشهر برای زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی بوده که همواره پذیرای مردم عزیز در ایام هفته برای اوقات فراغت است.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس با اعلام این خبر افزود: هماکنون با کمک بنیاد کوثر، در حال تلاش و پیگیری برای فراهم شدن ۳۰۰۰ جای پارک جدید خودرو در پارکینگ بوستان وکیل آباد هستیم تا سهولت دسترسی برای مردم ایجاد شود.وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی درخواستها خاطرنشان کرد: در برخی از روستاهای بخش رضویه، تقاضا برای نصب سرعتگاه وجود داشت که در این شورا با آنها موافقت صورت گرفت.
انتهای پیام/یاسروطن پور
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰