کد خبر : 527
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۸

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت‌حیدریه:

احداث نیروگاه‌های خورشیدی؛ فرصتی برای تأمین انرژی پایدار در کشاورزی و صنایع تربت‌حیدریه

احداث نیروگاه‌های خورشیدی؛ فرصتی برای تأمین انرژی پایدار در کشاورزی و صنایع تربت‌حیدریه
کشاورزان با احداث نیروگاه‌های خورشیدی می‌توانند تا ۸۰ درصد برق مصرفی خود را تأمین کنند.

به گزارش سایه خاوران؛ معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت‌حیدریه، احداث نیروگاه‌های خورشیدی را فرصتی برای تأمین انرژی پایدار در کشاورزی و صنایع این شهرستان دانست.

مجتبی شجاعی، سه‌شنبه شب در حاشیه دیدار با جمعی از کشاورزان گفت:بر ضرورت استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی برای تأمین برق چاه‌های کشاورزی توسط کشاورزان تأکید و اظهار کرد: نیروگاه خورشیدی یک راهکار مؤثر برای کاهش هزینه‌ها و تأمین پایدار انرژی در بخش کشاورزی مطرح شده است.

وی با تأکید بر اهمیت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، بیان کرد: کشاورزان با احداث نیروگاه‌های خورشیدی می‌توانند تا ۸۰ درصد برق مصرفی خود را تأمین کنند.

فرماندار تربت‌حیدریه افزود: این اقدام نه تنها به کاهش هزینه‌های انرژی کمک می‌کند، بلکه کشاورزان را از مدیریت بار در فصول گرم و سرد سال معاف می‌سازد.

وی با بیان اینکه ناترازی انرژی در کشور به ویژه در فصول گرم و سرد، به یکی از چالش‌های جدی تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: این ناترازی به دلیل افزایش مصرف برق در تابستان و زمستان و همچنین محدودیت‌های موجود در تولید سوخت برای نیروگاه‌ها، به وضوح احساس می‌شود. در این راستا، استفاده از انرژی خورشیدی به عنوان یک منبع پاک و تجدیدپذیر، می‌تواند به حل این مشکل کمک کند.

فرماندار تربت‌حیدریه در ادامه به آمار چاه‌های کشاورزی شهرستان اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر، ۵۰ حلقه چاه کشاورزی در این شهرستان به طرح استفاده از انرژی خورشیدی پیوسته‌اند. با توجه به اینکه مجموع چاه‌های کشاورزی شهرستان ۵۰۰ حلقه است، این تعداد نشان‌دهنده پتانسیل بالای استفاده از انرژی خورشیدی در این بخش است.

وی تصریح کرد: استفاده از پنل‌های خورشیدی در کشاورزی می‌تواند به کشاورزان این امکان را بدهد که علاوه بر تأمین انرژی مورد نیاز خود، درآمد پایداری نیز از این طریق کسب کنند. این درآمد می‌تواند به توسعه پایدار بخش کشاورزی و بهبود معیشت کشاورزان کمک کند.

شجاعی در این خصوص گفت: با اجرای این طرح، کشاورزان نه تنها به صرفه‌جویی در هزینه‌های خود دست خواهند یافت، بلکه می‌توانند به توسعه پایدار کشاورزی نیز کمک کنند.

انتهای پیام  منبع ایسنا

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.