کد خبر : 1853
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱

همزمان با روز ملی مبارزه با استکبار جهانی؛

اجتماع پرشور دانش‌آموزان و دانشجویان مشهدی در میدان شهدا با شعارهای استکبارستیز و تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی

اجتماع پرشور دانش‌آموزان و دانشجویان مشهدی در میدان شهدا با شعارهای استکبارستیز و تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی
ویژه‌برنامه‌های گرامیداشت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و آغاز دهه فاطمیه، صبح امروز با حضور گسترده دانش‌آموزان، دانشجویان، فرهنگیان و خانواده‌های مشهدی در میدان شهدا برگزار شد

به گزارش خبرنگارسایه خاوران :صبح امروز، همزمان با یوم‌الله ۱۳ آبان ۱۴۰۴، میدان شهدای مشهد میزبان اجتماع باشکوه دانش‌آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم بود، مراسمی که با اجرای برنامه‌های فرهنگی و انقلابی، جلوه‌ای از همبستگی و ایمان مردم ایران در دفاع از استقلال و آرمان‌های انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشت.
شرکت‌کنندگان با در دست داشتن پرچم‌های جمهوری اسلامی ایران و پلاکاردهای حاوی شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، خشم و انزجار خود را از جنایات استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی ابراز کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در این مراسم ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، با اشاره به اهمیت روز ۱۳ آبان گفت: این جمع انقلابی و جوان، پیام‌های روشنی دارد؛ جوانان و نوجوانان ما هر سال این روز را گرامی می‌دارند، چرا که یادآور صحنه‌هایی از جنایات آمریکایی‌ها علیه ملت ایران است.

وی با اشاره به آتش‌بس جنگ ۱۲ روزه غزه افزود:ملت ایران با رهبری آگاه و فقیه خود دست بیعت داده و ایستادگی کرده است. موفقیت‌های امنیتی و سیاسی کشور، نتیجه همراهی ملت با امام و رهبرشان است.

رستمی با تأکید بر ضرورت هوشیاری در برابر جنگ شناختی دشمن تصریح کرد: امروز، دشمن در میدان روایت به دنبال تضعیف باور و روحیه ملت ایران است و وظیفه جوانان و دانش‌آموزان ایستادگی آگاهانه در این جنگ روایت است.

برنامه‌های فرهنگی و نمادین

در حاشیه مراسم، غرفه‌های فرهنگی و هنری با محوریت غزه و جنایات آمریکا بر پا شد که مورد استقبال مردم قرار گرفت.
اجرای سرودهای حماسی، برپایی چایخانه حضرت قاسم بن‌الحسن(ع) توسط نوجوانان، آتش‌زدن نمادین پرچم آمریکا و رژیم صهیونیستی و نمایش تصاویر شهدای نوجوان به‌ویژه شهدای جنگ ۱۲ روزه از بخش‌های شاخص این اجتماع بود.

قرائت قطعنامه پایانی یوم‌الله ۱۳ آبان

در پایان مراسم، قطعنامه سراسری اجتماع قرائت شد که در آن، شرکت‌کنندگان بر اصول مقاومت در برابر نظام سلطه، حمایت از ملت فلسطین، حفظ انسجام ملی، تبعیت از ولایت فقیه، تقویت اقتصاد داخلی و مقابله با جنگ فرهنگی دشمن تأکید کردند.

این مراسم در حالی به پایان رسید که حاضران با سر دادن شعار الله‌اکبر، خامنه‌ای رهبر بار دیگر با آرمان‌های امام خمینی(ره)، رهبر معظم انقلاب و شهدای انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

انتهای پیام/حبیبه رضائی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.