تاریخ انتشار : شنبه 7 اکتبر 2023 - 23:31

عادله رحمانی

سنت پخت آش جوش بره در همایش روز بردسکن

سنت پخت آش جوش بره در همایش روز بردسکن
فاطمه رضوانی عضو شورای اسلامی شهر بردسکن در روز دوم برگزاری نمایشگاه صنایع دستی و محصولات منطقه به مناسبت روز بردسکن از پخت آش جوش بره خبر داد

به گزارش خبرنگار سایه خاوران؛ فاطمه رضوانی عضو شورای اسلامی شهر بردسکن و دبیر جشواره روز بردسکن گفت: در کنار اجرای هنرمندان شهرستان، با هدف ثبت غذاهای محلی مختص بردسکن در آینده و معرفی سنت های گذشتگان و ایجاد مکانی شاد و دیدنی برای شهروندان بردسکنی ،جشنواره پخت آش جوش بره که یکی از آش های پر طرفدار بین بردسکنی ها و یادآور خاطرات قبل از شروع نوروز و رویش سبزیجات و گیاهان بومی این منطقه است برگزار گردید ،،این اش در یک یا چند روز قبل از سال جدید با توجه به رویش گیاهان محلی و بومی که در گویش محلی به علف مندوو یا بلقس معروف است و با سبک خاص خمیر پر شده با این سبزیجات و یا سایر مخلفات طبخ میگردد که با توجه به اینکه در ایام جشن ها و مناسبت های روز بردسکن هستیم این جشنواره در این فصل برای معرفی و زنده شدن خاطرات و سنن گذشته به نسل جدید برگزار گردید و با استقبال بی‌نظیر مردم دیدنی تر گردید.

پایان پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

" alt="" title="" alt="" />