کد خبر : 400
تاریخ انتشار : جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۷:۵۴

همزمان با چهارمین روز از دهه مبارک فجر صورت گرفت:

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۳ پروژه گازرسانی در شهرستان فردوس، استان خراسان جنوبی

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۳ پروژه گازرسانی در شهرستان فردوس، استان خراسان جنوبی
همزمان با چهارمین روز از دهه مبارک فجر و با حضور استاندار خراسان جنوبی، و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی، ۱۳ پروژه گازرسانی در شهرستان فردوس افتتاح شد.

 

به گزارش سایه خاوران رحمان محمودی مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی در این مراسم گفت: به برکت دهه مبارک فجر با اجرای ۱۱۹۰۰ متر شبکه توزیع و نصب ۵۰ علمک، ۴ روستای شهرستان فردوس با هزینه ۱۰۸ میلیارد ریال به شبکه گاز طبیعی متصل شدند.

وی با اشاره به افتتاح ساختمان امداد و تعمیرات باغستان با هزینه اجرایی ۷۵ میلیارد ریال افزود: در ادامه پروژه‌های شرکت گاز در راستای افزایش اشتغال و تولید، گازرسانی به ۳ واحد صنعتی و تولیدی در شهرستان طبس با هزینه اجرایی ۱۵ میلیارد ریال و همچنین گازرسانی به طرح ملی مسکن (۷۵ هکتاری)  با هزینه اجرایی ۱۸۵ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

محمودی با اشاره به سایر پروژه‌های شرکت گاز در شهرستان فردوس تصریح کرد: عملیات اجرایی گازرسانی به ۳ روستای باقی‌مانده شهرستان فردوس با اعتبار مورد نیاز ۴۱ میلیارد ریال و همچنین علمیات اجرایی گازرسانی به طرح مسکن ملی (۱۴۱ هکتاری) با هزینه اجرایی ۲۶۵ میلیارد ریال روز جاری آغاز شد.

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی در پایان افزود: به برکت دهه مبارک فجر، در مجموع ۱۳ پروژه گازرسانی با اعتبار یا هزینه مورد نیاز ۶۸۹ میلیارد ریال در شهرستان فردوس به بهره‌برداری رسید که تمامی اعتبار این پروژه‌ها از محل منابع داخلی شرکت ملی گاز ایران تأمین می‌شود.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.