کشف و توقیف ۵هزارو ۵۶۰ کیلوگرم آرد در شهرستان مشهد


به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ سید علی اکبر نصری سرآسیا، رئیس اداره نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی شهرستان مشهد بیان کرد : کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان مشهد و اتحادیه صنف نانوایان طی پایش و بازرسی های مشترک از احتکار مقدار زیادی آرد یارانه ای خارج از شبکه در یک انبار و منزل مسکونی در محدوده خیابان شهید آوینی آگاه و بلافاصله موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
نصری سر آسیا بیان کرد :پس از مطمئن شدن برابر بررسی های کارشناسان وبازرسان اتحادیه نانوایان با توجه به اینکه کالاهای آرد نیمه یارانه ای در منزل مسکونی احتکار شده بود برابر دستور اخذ شده از معاون و جانشین محترم دادستانی دادگاه انقلاب مشهد به همراه پلیس محترم نیروی انتظامی منطقه به محل انبار ومنزل مسکونی ورود پیدا نموده که متاسفانه ۱۳۹ کیسه آرد نیمه یارانه ای در محل انبار و راه روی منزل کشف و ضبط گردید .

وی اذعان داشت : آردهای موصوف طی هماهنگی های انجام تا بررسی تکمیلی پرونده و توزیع در شبکه مصرف به انبار تعاونی اتحادیه نانوایان انتقال داده شد.
وی اشاره کرد :پرونده پس از بررسی وتکمیل شدن آن به دادستانی محترم ارسال می گردد تا اقدامات قانونی صورت پذیرد.
رئیس اداره نظارت و بازرسی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مشهد گفت: شهروندان گرامی میتوانند خبرهای خود را در خصوص احتکار، تقلب، گرانفروشی و عرضه خارج از شبکه آرد ونان با شماره پیامک ۳۰۰۰۷۶۵۵۵۵ و یا شماره تماس ۱۲۴ اعلام نمایند تا در اسرع وقت رسیدگی ونتیجه متعاقبا اعلام گردد.
پایان پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0