کد خبر : 4809
تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 نوامبر 2021 - 10:56

با حضور نماینده اتاق اصناف، اتحادیه های آهن و پروفیل و چاپخانه داران بررسی شد؛

چگونگی ساماندهی انبارهای ضایعات سطح شهر

چگونگی ساماندهی انبارهای ضایعات سطح شهر
رضوی از نشست مشترک با نماینده اتاق اصناف، اتحادیه های آهن و پروفیل و چاپخانه داران در خصوص بررسی موضوع چگونگی ساماندهی انبارهای ضایعات خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ مسعود رضوی, مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری مشهد با بیان معضل وجود انبارهای غیرمجاز ضایعات در سطح شهر، اظهار کرد: از دغدغه های مدیریت شهری معضل ساماندهی انبارهای غیر مجاز ضایعات در سطح شهر مشهد است که در این راستا بر آن شدیم با نماینده اتاق اصناف ، اتحادیه های آهن و پروفیل و چاپخانه داران در خصوص بررسی و رفع این معضل و چگونگی ساماندهی انبار های ضایعات نشستی برگزار کنیم.

وی افزود: طی این نشست در خصوص انبارهای ضایعاتی که دارای مزاحمت و آلایندگی هستند؛ مقرر شد سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی موضوع را به صورت کتبی به اتحادیه منعکس و پس از مدت ۱۰ روز اتحادیه نسبت رفع مشکل اقدام کند.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: همچنین اتحادیه از صدور مجوز فعالیت برای انبارهای داخل محدوده شهری و اماکن مسکونی خودداری کرده و انبارهای داخل محدوده شهری که فاقد مجوز است تعطیل و پلمپ خواهد شد.

رضوی تصریح کرد: سازمان اراضی پیشنهادی خود را در قالب کروکی و مساحت و مشخصات ملک به اتحادیه ها برای اعلام نظر ارائه کرده و اتحادیه ها نیز اراضی پیشنهادی جهت ایجاد مجتمع های صنفی را برای اخذ نظر شهرداری به سازمان اعلام کنند.

وی اضافه کرد: همچنین در خصوص اصلاح گاری های گالوانیزه زباله با عدم امکان دسترسی زباله گردها به مخازن و همچنین بروشور راهنمای استفاده از نرم افزار جمع آوری هوشمند مواد بازیافتی تبادل نظر صورت گرفت.

پایان پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.