پیش بینی کاهش برداشت ۷۰ درصدی زعفران در شهرستان جوین

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ عبدالله آرین،معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین با بیان اینکه ۱۷۱ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت زعفران اختصاص یافته است و از هر هکتار به طور متوسط حدود سه کیلو زعفران برداشت میشد افزود: متاسفانه عواملی همچون گرمای بیش از حد هوا، خشکسالی، خاموشی چاه موتورهای کشاورزی موجب کاهش شدید تولید محصول زعفران در شهرستان شده است.
آرین با اشاره به اینکه در سال گذشته از سط ۱۷۱ هکتار زعفران شهرستان با در نظر گرفتن برداشت متوسط از هر هکتار سه کیلو گرم ،بالغ بر نیم تن زعفران خشک برداشت شد افزود: متاسفانه با کاهش گلدهی و از طرفی کاهش کیفیت این محصول نیز پیش بینی میشود در مجموع امسال ۱۵۴ کیلوگرم زعفران خشک برداشت شود.
فاطمه صابری نسب مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین کاهش تولید را یکی از دلایل افزایش قیمت زعفران دانست و افزود: : هر چند برداشت هنوز به طور کامل به اتمام نرسیده اما پیشبینی میشود برداشت امسال با کاهش ۷۰ درصدی نسبت به سال گذشته مواجه شود.
صابری نسب خاطر نشان کرد: هر چند قسمتی از کاهش عملکرد به دلیل گرما و سرما بوده اما مبارزه با علف هرز و تغذیه برگی نیز در عملکرد محصول بسیار مؤثر است بطوری که بخشی از کاهش عملکرد مربوط به مراقبتها و نگهداریهای کشاورزان در فصل مربوط به خود است که میشود با کنترل به موقع از لحاظ کیفی و کمی تأثیر بسزایی را در عملکرد محصول شاهد بود.
پایان پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0