کد خبر : 4787
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 9 نوامبر 2021 - 16:30

استاندار خراسان رضوی مطرح کرد؛

هم‌افزایی رسانه‌ها و مدیریت استان برای گره‌گشایی

هم‌افزایی رسانه‌ها و مدیریت استان برای گره‌گشایی
سردارنظری گفت: برای باز شدن گره‌های مردم در یک فضای تعاملی و منطقی باید همه با هم کار کنیم.

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ یعقوبعلی نظری, استاندار خراسان رضوی در نشست مشترک با اعضای قرارگاه رسانه استان که در محل دفتر استاندار برگزار شد، اظهار کرد: ما در جایگاه خدمت مامور به تلاش هستیم و باید در نتیجه تفکر عمل کنیم.
استاندار خراسان رضوی در خصوص جلوگیری از بروز التهاب در جامعه خاطرنشان کرد: باید از آرامش جامعه مثل سلامت فردی خودمان مراقبت بکنیم.
وی بیان کرد: یکی از ضرورت‌های مدیریت فعلی جامعه جلوگیری از بروز التهاب کاذب و واقعی است که در این خصوص رسانه‌ها بسیار می‌توانند اثرگذار باشند.
نظری گفت: دشمن مرتبا در حال عملیات روانی است و  اهالی رسانه باید این موضوع را مد نظر داشته باشند.
استاندار خراسان رضوی بیان کرد: به دنبال این هستیم که علاوه بر فعال کردن ظرفیت‌های موجود غیرفعال، برای ایجاد و گسترش ظرفیت‌های جدید نیز اقدام شود.
وی در ادامه سخنان خود متذکر شد: رویکرد ما دستگاه محور است و دستگاه‌ها باید در ارتباط با وظایف خود فعال بشوند.
نظری اضافه کرد: باید جریان‌های مردمی را در همه عرصه‌ها فعال بکنیم و دستگاه‌ها فقط هدف گذاری عملیاتی انجام دهند.
استاندار خراسان رضوی یکی از مشکلات اساسی برخی از دستگاه‌ها را عدم مدیریت و پیگیری دانست و گفت: در عین حالی که همه بخش‌ها را مدیریت می‌کنیم، مردم باید صداقت را حس بکنند.
وی در خصوص سفرهای شهرستانی ضمن اشاره به هدفمند بودن این سفرها بیان کرد: در این سفرها مصوبات سفرهای شهرستانی استاندار قبل را پیگیری خواهیم کرد تا به نتیجه برسند.
نظری بیان کرد: برای باز شدن گره‌های مردم در یک فضای تعاملی و منطقی باید همه با هم کار کنیم.
گفتنی است؛ در این نشست مشترک، مدیران و نمایندگان رسانه حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

پایان پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

" alt="" title="" alt="" />