مدیر کل صدا و سیما خراسان رضوی؛
نقش رسانه ها در رویدادهای مختلف، بنیادین و اساسی است

به گزارش خبرنگار سایه خاوران؛ مدیر کل صدا و سیما استان خراسان رضوی درگردهمایی اصحاب رسانه در “جشن رضوان قلم” که به همت بسیج رسانه استان برگزار شد، با اشاره به اقدامات خوب و شایسته قرارگاه رسانه ظرف یک سال گذشت گفت: پوشش وسیع سخنان مقام معظم رهبری به طور مکرر، اجرای طرح دعوت گسترده، راه اندازی تریبون های آزاد، تبلیغات محیطی گسترده در شهر، برگزاری مناظره ها، افتتاح خیابان هنر، پوشش فضای رقابتی انتخاباتی شهرهای کوچک و روستاها، پوشش مناسب فعالیت ها توسط رسانه ها، تشکیل رابطه مشارکت در حوزه امنیت و .. توسط اصحاب رسانه صورت گرفته است.
محسن نصرپور افزود: سهم رسانه ها در رویدادهای مختلف قابل توجه، بنیادین و اساسی است ، گفتگوی میان اصحاب رسانه، دولت، نظام سیاسی و اجتماعی و مردم به حل مشکلات اجتماعی و تبادل نظرات بیشتر منجر خواهد شد بر همین اساس اصحاب رسانه حلقه اصلی ارتباط با افکار عمومی، دولتمردان، نظام سیاسی و مردم هستند، رسانه ها در هر جامعه ای در سه حالت در برابر نظام و دولت حاکم عمل می کنند یا این رسانه ها در اختیار دولت هستند و روابط عمومی دستگاههای اجرایی و یا رسانه و دولت در دو قطب متضاد با هم بوده و هر کدام بدون توجه به مسئولیت، ماموریت و هدف خود، راه خود را بروند و در تقابل با هم بکوشند و سوم حاکمیت و دولت و رسانه با شناخت مقام و جایگاه یکدیگر و اعتقاد به این واقعیت که هر دوی این سازو کارها ابزار علمی و عقلی در خدمت جامعه هستند هر کدام در چارچوب قواعد و قوانین مصوبه جامعه به کار خود ادامه دهند و مکمل و یاور یکدیگر در مسیر رسیدن به هدف واحد که خدمت به مردم است؛ باشند.
به گفته این مقام مسئول، اقدامات شایسته ای توسط اصحاب رسانه در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری صورت گرفته است ، توصیه اکید اصحاب رسانه در بخش های مختلف، وحدت آفرینی، هم افزایی و حمایت از برنامه های دولت های رسمی و مورد تایید رهبر معظم انقلاب و پرهیز از نقد غیر منصفانه و مچ گیری و سیاه نمایی بوده است.
نصرپور با تاکید بر اینکه سیاست اصحاب رسانه تنها بیان مشکلات مردم نبوده بلکه بررسی و پیگیری مشکلات و مطالبه از مسئولان امر مورد توجه بوده است، تصریح کرد: سعی بر این بوده مشکلات و آسیب ها یک طرفه بررسی نشود و تریبون رسانه ها علاوه بر گفتن مشکلات مردم در اختیار مدیران اجرایی قرار گرفته تا آنها نیز فرصت ارائه نظرات و دغدغه ها را داشته باشند.
مدیرکل صدا و سیمای خراسان رضوی گفت: جامعه ناامید و بی نشاط به جامعه بی مسئولیت و کم تحرک تبدیل می شود، لذا اصحاب رسانه تلاش کردند تا نسبت به جامعه پرنشاط پویا و خلاق اهتمام ویژه ای داشته باشند از این رو نسبت به انعکاس شایسته دستاوردهای نظام دولت و مدیریت های زیر مجموعه آنها به احاد جامعه باعث امیدآفرینی و ارتقای نشاط اجتماعی شده و تا حد زیادی خنثی کننده توطئه دشمنان نظام در حوزه شبهه افکنی در کارآمدی نظام شدند.
وی اظهار داشت: در مورادی لازم است رسانه خطاها و لغزش ها را عیان کند و گاهی به صورت محدود بزرگنمایی هدفمند نماید تا از تکرار خطاها جلوگیری کند لذا نباید این اقدام اصحاب رسانه به عنوان تقابل اصحاب رسانه تلقی شود.
نصرپور با بیان اینکه تعامل اصحاب رسانه با مدیریت های اجرایی استان می تواند به افزایش مشارکت اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بیانجامد؛ افزود: موقعیت کشور ما در انتخابات ۱۴۰۰ از جهاتی مشابه جنگ احزاب در صدر اسلام بود، به دلیل اینکه جنگ رسانه ای بود و میدان، افکار عمومی جامعه و فرماندهان جنگ، اصحاب رسانه بودند . رسانه های دشمن با استفاده از شبکه های تلویزیونی و رادیویی و فضای مجازی از چند ماه گذشته به صورت مستقیم و غیر مستقیم درصدد تخریب ذهنیت عمومی جامعه نسبت به انتخابات بودند و هر چه به انتخابات نزدیکتر می شدیم هجمه دشمن و ایادی آنها بیشتر می شد.
وی گفت: این مسئله اصحاب رسانه در استان را رنج می داد چون نگران این بودند که تبلیغات رسانه ای دشمن افکار عمومی را تحت تاثیر قرار دهد و حضور مردم در انتخابات کاهش پیدا کند از این رو اتاق فکر قوی و پویا تشکیل و راهکارهای عملیاتی برای دفع حملات دشمن با برگزاری جلسات متعدد با هم اندیشی اصحاب رسانه طراحی و برگزار شد.
در ادامه فرمانده سپاه امام رضا (ع) با بیان اینکه نظام اسلامی به برکت انقلاب اسلامی و خون شهدا مستقر شد، گفت: آنچه که در این نظام وجود دارد دو رکن اساسی “مردم و اسلام” است و آنچه که در این نظام مقدس، تضمین کننده نقش مردم به معنای حقیقی کلمه است، اسلام است و این رابطه درون نظام رابطه ناگسستنی ست پس، نمی توانیم ادعای مردم داری و نقش مردم و نمایندگی مردم را داشته باشیم و بخواهیم رکن مربوط به اسلام را ندیده بگیریم زیرا اسلام برای مردم آمده است.

سردار یعقوبعلی نظری بیان کرد: ما نباید به مردم نگاه مایوسانه و بدبینانه داشته باشیم، سابقه مردم ما سابقه اعتقادی و از خودگذشتگی و نگاه بلند، عمیق، دقیق و راهبردی در این عرصه ها است اگر چه مشکلاتی دارند اما در بزنگاهها حضور گسترده دارند.
وی با اشاره به استفاده ابزاری واژه “حقوق بشر، آزادی و دموکراسی” در جوامع غربی گفت: در دو قرن اخیر واژه حقوق بشر، آزادی و دموکراسی که غرب مدعی است مبدع این واژه ها در کشور خود است و میخواهد در کشورهای دیگر نیز پیاده کند. اما عملا شاهد هستیم که واقعیت ندارد.
فرمانده سپاه امام رضا(ع) گفت: ما باید ضمانت نقش مردم را با واژه مردم سالاری دینی در درون این نظام تضمین و به آن توجه داشته باشیم. در دنیای غرب قوانین مربوط به حقوق بشر و قوانین مربوط به نقش مردم تحت عنوان دموکراسی اجرا نمی شود و توسط همان افراد، نقض می شود.
سردار نظری ادامه داد: اسلام بر خلاف آنچه که می گویند و به آن پرداخته می شود، در موضع مظلومیت قرار گرفته است لذا اگر اعتقاد به اسلام داشته باشد و براساس مبانی اسلامی عمل کند فساد ،خیانت و کم کاری نیست و حق مردم ضایع نمی شود.
وی در خصوص میزان مشارکت مردم در خراسان رضوی گفت: در خراسان رضوی میزان مشارکت مردم بالای ۶۰ درصد به دلیل اطلاع رسانی های گسترده بود و مردم با وجود مشکلات که می توانست عاملی بر عدم حضور در انتخابات باشد باز هم در انتخابات شرکت کردند و آن نکته اصلی در این تصمیم چیزی جز اعتقاد به این نظام مقدس و نگاه راهبری مردم نبوده است.
برگزاری جشنواره مطبوعات رضوی
در ادامه سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی از برگزاری جشنواره مطبوعات رضوی خبر داد و افزود: طبق تفاهمنامهای که در سال جاری بین ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) منعقد شد، جشنواره مطبوعات رضوی در استان خراسان رضوی برگزار خواهد شد که از همه اهالی رسانه برای شرکت در آن دعوت میکنیم.

یوسف امینی ضمن تسلیت به جامعه رسانه ادامه داد: انقلاب اسلامی از آغازین روزهای شکلگیری پایههای مبارزه در سال ۱۳۴۲ تا بهمن ۵۷ و همچنین در تداوم و استمرار آن از بهمن ۵۷ تا کنون متکی بر اراده مردم بوده و همیشه حضور بهموقع و زمانشناسی مردم باطلالسحر توطئههای بسیار داخلی و خارجی بوده است. انتخابات ۲۸ خرداد نیز از موارد خاص بود، گرچه همیشه در انتخاباتهای مختلف شاهد توطئهها و نقشههای شوم هستیم. یکی از ویژگیهای خاص این دوره از انتخابات، تشکیل اتاق جنگ تبلیغاتی بود که در مقابله با آن، اصحاب رسانه پای کار امدند تا توطئهها را خنثی کنند.
وی با اشاره به اینکه، یکی دیگر از محورهایی که دشمن در این ایام پیگیری میکرد، ایجاد حس بیاعتمادی، ناامید کردن و مایوس کردن مردم بود و در رسانههای مختلف فارسیزبان و غیرفارسیزبان معاند تلاش میشد تا مردم را نسبت به حضور در پای صندوقهای رای منصرف کنند، خاطر نشان کرد: اما مردم ایران مانند همیشه در این انتخابات پیروز شدند و آن کسانی که شکست خوردند، تحریمکنندگان انتخابات و افرادی بودند که دلبسته به خارج از کشور بودند. از این جهت نقش رسانهها دارای اهمیت بسیاری بود؛ چراکه همگام با مردم و حتی پیشگام از آنها برای خنثی کردن توطئه دشمنان، بیان دستاوردهای کشور و ایجاد حس شور و نشاط عمومی و بیان حقیقتها در صحنه حضور داشتند.
در پایان از وطن پور ازغندی نماینده روزنامه سایه در شرق کشور بعنوان روزنامه برتر و فعال استان تقدیر شد.

پایان پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0