تاریخ انتشار : شنبه 2 جولای 2022 - 23:51

مدیر موسسه صنعت گوشت مشهد:

موسسه صنعتی گوشت مشهد، بزرگترین واحد تولیدی گوشت قرمز در شمال شرق کشور

موسسه صنعتی گوشت مشهد، بزرگترین واحد تولیدی گوشت قرمز در شمال شرق کشور
موسوی گفت: موسسه صنعت گوشت مشهدبه عنوان بزرگترین واحد تولید کننده گوشت قرمزدرشمال و شرق کشور روزانه حدود 500 راس گوساله وتا 4000 راس گوسفند با180 تا 200 هزارکیلوگرم گوشت قرمز تولید می کند.

به گزارش خبرنگار سایه خاوران، سید مجید موسوی، مدیر موسسه صنعت گوشت مشهد در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص اقدامات انجام شده در این موسسه با بیان اینکه در این موسسه چهار نوع گوشت شتر، شتر مرغ، گوسفند و گوساله تولید می شود؛ افزود: موسسه صنعت گوشت مشهد در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ با توجه به شعار سال در خصوص افزایش تولید و اشتغال گام های موثری برداشته است و اکنون بیش از ۵۰۰ نفر در خطوط و ۵۰۰ پیمانکار با ما همکاری می کنند.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه هدف ما تبدیل شدن این مجموعه به زنجیره تولید گوشت قرمز بوده است در همین راستا طی دو سال گذشته فعالیت خود را در بازار دام ،با راه اندازی واحد صابون، پت فود و … توسعه دادیم.

موسوی با اشاره به کرونا و تهدیدهای به وجود آمده، گفت: طی سنوات گذشته، کرونا علی رغم تهدید فرصت هایی نیز برای ما ایجاد کرد که می توان به تقویت فضای مجازی در بحث فروش محصولات موسسه اشاره کرد. در همین راستا سایت mashadmeat.com ، اپلیکیشن مارلیک و شماره تلفن ۳۱۳۰۱، ۳۲۰۱۵ راه اندازی شده است و مردم می توانند از یک کیلو تا هر میزان، گوشت سفارش دهند و با هزینه حمل رایگان، درب منازل گوشت خود را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه ۲۰ دامپزشک در ایستگاههای مختلف تولید گوشت حضور دارند و با رعایت تمام نکات بهداشتی به ویژه در بحث بیماری کریمه کنگو گوشت تولید می شود؛ گفت: در دو سال کرونا با مراقبت هایی که صورت گرفت خوشبختانه حتی یک روز کشتار ما تعطیل نشد.

مدیر موسسه صنعت گوشت مشهد در ادامه با اشاره اقدامات انجام شده برای گوشت عید قربان بیان کرد: از ۱۲ تیر سفارش گیری در خصوص سفارشات خیرین آغاز و تا ظهر روز قبل عید قربان ادامه دارد و روز بعد عید قربان گوشت قربانی به همراه احشام به صورت بسته بندی درب منازل سفارش دهنده ارسال می شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته فرایند تامین، تولید و توزیع به خوبی انجام شد و استقبال خوبی با توجه به تفاوت قیمت در بازار صورت گرفت؛ گفت: در سال ۱۴۰۰، مجموعه دام ارگانیک انجام شده ۲۴۴۴ راس بود که در مقایسه با سال ۹۹ با ۲۰۵۶ راس افزایش داشته است و در سال ۹۸ دوره شیوع کرونا این رقم ۱۶۳۷ راس بوده است.

موسوی اظهار داشت: افراد برای عید قربان می توانند از طریق سایت، اپلیکیشن و شماره تماس اعلام شده و پیش پرداخت مبلغ ۲ میلیون تومان سفارش خود را برای عید قربان ثبت کنند؛ ثبت سفازش زیر ۴۰ کیلو و بالای ۴۰ کیلو خواهد بود.

وی اظهار داشت: برای اولین بار در موسسه تفکیک جنسیتی با مهر قرمز و آبی صورت گرفته است و حتی در بسته بندی ظرفی نیز تفکیک جنسیتی وجود دارد و ما اولین ‌مجموعه کشور هستیم که دستگاه سونوگرافی داریم که دام عرضه شده فقط نر باشد..

مدیر موسسه صنعت گوشت مشهد افزود: گوشت تازه در مشهد و شهرهای اطراف ارسال و گوشت منجمد به تمام کشور ارسال می شود.

وی دام خراسان را بهترین دام دنیا عنوان کرد و گفت: تامین دام موسسه صنعت گوشت مشهد از شهرهای اطراف و دامدادری های شناسنامه دار و مراکز تولید انبوه دام صورت می گیرد؛ همچنین این موسسه یک پروژه ۱۰ هزار راس دارد که در آینده اجرایی خواهد شد.

پایان پیام/ اکبری/مشهد

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

" alt="" title="" alt="" />