معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد؛
ملاک بررسی شهر داری مناطق، منابع و برنامه درآمدی ۱۰ ساله آنها است

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ محمدرضا مومنی معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد صبح امروز در حاشیه نشست شورای شهرداران، اظهار کرد: ضرورت دارد جلسات تخصصی با محوریت شهرداری مناطق برگزار شود.
وی ادامه داد: بحث منابع، مصارف و پروژههای عمرانی در مناطق از اهمیت والایی برخوردار است. در این نشست، تمرکز ما بر مباحثی در خصوص منابع شهرداران مناطق بود.
معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد با اشاره به اینکه نگاه ما مقایسه اقداماتی مناطق با یکدیگر نخواهد بود، تصریح کرد: براساس برنامه درآمدی ۱۰ ساله گذشته هر منطقه را به تفکیک و در سال ۱۴۰۰ به صورت ماهانه، منابع، بررسی و انتظارات خود را از شهرداران در خصوص بحث درآمدی مطرح کردیم.
مومنی بیان کرد: در گذشته میزان طلب مناطق را در نظر میگرفتیم و درصدی از مصارف جاری و عمرانی را پرداخت میکردیم.
وی تاکید کرد: بنا بر تصمیماتی که گرفته شده، یکی از معیارهایی که در پرداخت مصارف جاری و عمرانی در نظر خواهیم گرفت، تحقق درآمدی هر منطقه خواهد بود که این امرموجب ایجاد انگیزه برای شهرداران مناطق در کسب درآمد می شود.
پایان پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0