قطعه نام آوران اسفراین گلباران و عطرافشانی می شود

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اسفراین با بیان این که به مناسبت روز قلم و برای نخستین بار مزار شاعران و نویسندگان فقید اسفراین در بهشت زهرای این شهر و با حضور خانواده های آن ها، امروز در قطعه نام آوران عطر افشانی و گلباران می شود، گفت: باباهمایونفر، شاعر و نویسنده، استاد احمد شاهد،شاعر و پژوهشگر ، غلامرضا اسفراینی و موسی الرضا علی نیا در زمره شاعران کلاسیک سرایی هستند که مزارشان امروز ساعت ۱۸ عطر افشانی خواهد شد.
رضا ارغیانی، شور عشق، کشکول النصایح، شعر و شعور از جمله آثار موسی الرضا علی نیا برشمرد و تصریح کرد: رجعت و سکوت از دیگر آثار باباهمایون فر، شاعر کلاسیک سرای اسفراینی است.
وی ادامه داد: تاریخ آستوئن اشکانی، دیوان شاهد، سرگذشت عشق، سیری در زندگی سربداران، سیری در سکه های شاهان ایران، تذکره شاعران اسفراین، توصیف گویش رویینی و منتخب الاشعار از آثار ارزشمند استاد احمد شاهد است.
ارغیانی با بیان این که برای نخستین بار است که مزار شاعران و نویسندگان گلباران و عطرافشانی می شود، خاطرنشان کرد: زنده نگه داشتن یاد و نام شاعران و نویسندگان اسفراینی از اهداف این حرکت فرهنگی است.
پایان پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0