معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد در بازدید از منطقه 8؛
شهرداری مشهد دارای ظرفیت مالی بسیار خوبی است

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ محمدرضا مومنی، معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد در نشستی با شهردار منطقه ۸ مشهد، اظهار کرد: شهر مشهد دارای پویایی بسیاری است و نیاز به موتوری متحرک برای افزایش اقدامات دارد.
وی با بیان اینکه شهرداری مشهد دارای ظرفیتهای مالی بسیاری است، ادامه داد: از این رو باید به دنبال فرصتهای مالی مناسب در شهر باشیم.
معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد افزود: ما تا پایان سال جاری تنها ۴ ماه فرصت داریم. آذر ماه برای ما از اهمیت ویژهای برخوردار است بنابراین باید از کارگزاران کمک بگیریم.
مومنی با بیان اینکه مشکلات موجود در منطقه ۸ بسیار است، تصریح کرد: پتانسیل بازگشایی پادگان مجاور خیابان فیاضبخش در این منطقه فرصت خوبی برای شهرداری منطقه به منظور تامین منابع مالی میباشد و می تواند منطقه را به شکوفایی برساند.
وی با تاکید بر برگزاری جلسات ماهانه در خصوص مشکلات و رفع موانع این منطقه، اضافه کرد: همچنین در خصوص اراضی موجود در منطقه زکریا نیز باید با دادستانی هماهنگیهایی صورت گیرد تا بتوانیم مجوزات لازم را اخذ کنیم.
پایان پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0