تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 می 2021 - 15:01

راه اندازی نخستین موزه تخصصی لباس محلی و منسوجات کشور در بیرجند

راه اندازی نخستین موزه تخصصی لباس محلی و منسوجات کشور در بیرجند
زمزم از راه اندازی نخستین موزه تخصصی لباس محلی و منسوجات کشور در بیرجند خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ سید علی زمزم، معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان این خبر، عنوان کرد: این موزه توسط اداره کل میراث فرهنگی و موسسه مد و لباس منسوجات مله به مدیریت جواد سیروسی و دارای مجوز از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی راه اندازی شده است.

به گفته وی این موزه شامل پوشش های سنتی استان از دوره قاجاریه تا دوران معاصر است و علاقه مندان می توانند در محل خانه پردلی بیرجند از آن بازدید داشته باشند.

زمزم با بیان این که تالار نمایش، کارگاه پارچه بافی سنتی، پوشش های مناطق مختلف استان، عکاسخانه و خیاط خانه از بخش های این موزه است، ادامه داد: در این موزه انواع لباس های ابریشمی دست باف، اطلس، کرباس، برک، قارت و عروس و همچنین پارچه های سنتی برک، کریاس و مله به نمایش گذاشته شده است.

وی خاطرنشان کرد: این موزه که با هدف گردآوری لباس های محلی از طریق خریداری یا به امانت گرفتن راه اندازی شده و به بازآفرینی و احیای انواع لباس های محلی استان نیز می پردازد.

پایان پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.