دانشگاه علوم پزشکی حق مسلم نیشابور

به گزارش خبرنگار سایه خاوران از نیشابور؛ رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در بیست و پنجمین آیین پوشش ره سلامت گفت: اکنون بالغ بر ۱۵ هزار متر مربع، فضای آموزشی در اختیار داریم و پردیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور امروز با مساحت ۳۰ هکتار مورد بازدید قرار گرفت.
محسن عظیمی نژاد درباره طرحهای افتتاح شده را دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس در دو بیمارستان شهرستان، دستگاه تشخیصی ام آر آی، مرکز درمانی عطار بیمارستان ۲۲ بهمن با تغییر کاربری معاونت بهداشت، بخش شیمی درمانی، بخش اورژانس بیمارستان حکیم و اضافه شدن ۸۰ تخت بیمارستانی، مرکز تخصصی جنین و ناباروری شمس شرق با ۲۸۰۰ متر مربع و با هزینه ی ۹ میلیارد تومان اعتبار دولتی و ۶۵۰ هزار یوروی برادران شمس شرق، بخش مگا آی سی یو، ۲ دستگاه اکسیژن ساز ۶۰۰ لیتری و یک تانک اکسیژن سیار برشمرد.
مقام عالی حوزه سلامت شهرستان نیشابور با بیان اینکه امروز چندین پروژ ه ی دیگر به ارزش ۱۰۵ میلیارد تومان توسط وزیر محترم بهداشت کشور به افتتاح خواهد رسید، گفت: از ابتدای پاندمی کرونا در نیشابور ۹۰۲۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های ما بستری شده اند و ۶۶۷ فوتی قطعی ناشی از کرونا در این شهر به ثبت رسیده است.
ایجاد دانشگاه علومپزشکی مطالبه مردم نیشابور است
درخواست نمایندگان مردم نیشابور، فیروزه و زبرخان در مجلس شورای اسلامی، تبدیل دانشکده علومپزشکی به دانشگاه مهمترین و اولین خواسته مردم نیشابور خواندند که وزیر بهداشت در این دیدار قول مساعد خود را با این موضوع اعلام کرد.

هاجر چنارانی با توجه به افزایش جمعیت نیشابور خواستار تسریع در ساخت بیمارستان سوم شد و ایجاد بانک انتقال، پلاسمای خون و جذب مناسب نیروهای آن در استان و شهرستان ها از مطالبات اصلی دانست.
احسان ارکانی نیز تقاضای ساخت بیمارستان شهرستان زبرخان و تکمیل بیمارستان فیروزه را داشت که با مساعدتهای وزیر همراه شد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بعد از افتتاح همزمان چندین پروژه و بیان جایگاه نیشابور که فقط، عطار کافیست تا نیشابور عنوان علمیترین شهر راعنوان بگیرد گفت:
هیچ جای دنیا طرحی به نام سردار سلیمانی نداشتند که با فرماندهیاش، داعش را هزاران کیلومتر فراتر از ایران کنترل کرد.
نمکی با اعلام اینکه پیک چهارم با وجود کشندگی ویروس انگلیسی ولی لطف خدا، مدیریت کرونا، هدایت و حمایت رهبر فرزانه و همکاری مردم، نصف ویروس ووهان فوتی داشت افزود: پایان خرداد جمعیت بالای ۶٠ سال و بیماران صعب العلاج واکسینه میشوند.
اکنون روزانه ١٧٨ هزار واکسن تزریق میشود که در تیر ماه با ورود واکسنهای ایرانی سرعت واکسیناسیون سرعت مییابد و تا قبل از سال ١۴٠١ دور اول و دوم واکسیناسیون به طور کامل انجام خواهد شد و ایران در اتمام واکسیناسیون، جلوتر از خیلی از کشور ها خواهد بود.
وی در پاسخ به برگزاری نمازجمعه و کمک به امید و هدایت بهتر مردم از این طریق اظهار کرد: اگر صد کنسرت برگزار شود هیچ رسانهای استهزاء نمیکند ولی یک نمازجمعه و یا یک محل رفع گرفتاری فعال شود، همه مانور میدهند و من از شریعت حمایت می کنم و میگویم که متدینین، وفادارترین به دستورات ستاد هستند.
وی در پایان گفت: نیشابور در آینده شاهد افتتاح پیاپی پروژه ها خواهد بود.

پایان پیام/صفیه میثمی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0