همزمان با 16آذر روزدانشجو انجام شد؛
حضور شهردار مشهد در جمع دانشجویان خبرنگار

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ سید عبدالله ارجائی، شهر دار مشهد الرضا(ع)در این بازدید که با حضورسید ناصرنعمتی رئیس مرکزاطلاع رسانی و روابط بین الملل شهرداری مشهد و به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو و همچنین بیست ودومین سالروز تاسیس خبرگزاری ایسنا انجام شد، ضمن تبریک این روز، گفت: تاسیس خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا با یک دوره تحولی در عرصه خبر در کشور همزمان بود.
وی افزود: خوشبختانه خبرگزاری ایسنا با کمترین نیروی انسانی که بیشتر از میان دانشجویان هستند و کم ترین هزینه توانسته در این سالها نقش خبری خود را به خوبی ایفا کند و درکنار بنگاههای خبری داخلی و عمدتا پرهزینه خارجی؛ نماد یک آژانس خبری باشد.
سید عبدالله ارجائی در حاشیه این بازدید در یک گفت وگوی صمیمی به سوالات خبرنگار دانشجویان خبرگزاریهای ایسنا و ایکنا در خصوص موضوعات شهری از جمله ساماندهی حاشیه شهر، برنامه های مدیریت شهری درخصوص حمایت ازسرمایه گذاری سالم و ورزش بانوان و معلولان و سایر موضوعات شهری پاسخ داد.
پایان پیام/
برچسب ها :16 آذر ، روز دانشجو ، شهردار مشهد الرضا(ع)
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0