تاریخ انتشار : دوشنبه 5 آوریل 2021 - 2:52

با همکاری مرزبانی خراسان رضوی صورت گرفت؛

“تکلیف” با رشادت های مرزبانان خراسانی به روی آنتن می رود

“تکلیف” با رشادت های مرزبانان خراسانی به روی آنتن می رود

محوریت فیلم “تکلیف”، رشادت های سربازان مرزبانی و اهمیت و فرهنگ سازی اهدای عضو است که در این فیلم دیده می‌شود.

به گزارش خبرنگار سایه خاوران؛ فیلم تکلیف با مشارکت مرزبانی استان خراسان رضوی و صدا و سیمای استان به روی آنتن می‌رود.

این فیلم به کارگردانی محمد مهری جعفرآبادی ساخته شده ولوکیشن های اصلی این فیلم در لب مرز افغانستان، مشهد و حاشیه شهر مشهد گرفته شده است.

جعفر آبادی بیان کرد: این فیلم با هنرنمایی استاد محمود مقامی، شراره رخام، غلامرضا اصانلو، عباس نائی، حسین مقدم و همچنین بیش از ۲۰۰ هنروردیگر که در این فیلم نقش آفرینی کردند، ساخته و به روی آنتن می رود.

وی در تکمیل مطلب فوق اضافه  کرد: بازیگران اصلی فیلم تکلیف سی نفر می باشند که ۵ بازیگر آن زن و باقی آن مرد باشد.

کارگردان فیلم تکلیف با اشاره به طولانی تر شدن فیلمبرداری در مرز هنگ تایباد افزود:  چون صحنه هایی از درگیری با اشرار در مرز داشتیم زمان طولانی‌تری بودیم و لذا فیلمبرداری در آنجا یک ماه به طول انجامید.

محمد مهری جعفرآبادی در خصوص زمان پخش این فیلم در تلویزیون گفت: این فیلم از خرداد سال جاری روی آنتن شبکه های خراسان و یکی از شبکه های سراسری می رود.

وی به اختصار به فیلم اشاره کرد و افزود: در این فیلم دو سرباز به نام های “بهنام و دانیال”  که هم خدمتی هستند با هم آشنا می شوند. همسر دانیال به نام “هستی” ناراحتی قلبی دارد که باید پیوند قلب انجام دهد. بهنام میخواهد به مشهد برود و به دانیال اصرار می کند که او هم به مشهد برود، بهنام در مشهد تصادف می کند و مرگ مغزی می شود و از قضا قلبش را به هستی پیوند می زنند.

جعفرآبادی تاکید کرد: در این فیلم تلاش شد، جدا از به نمایش در آوردن رشادت های سربازان، اطمینان خاطری برای خانواده ها باشد تا بدوراز نگرانی و ترس اجازه دهند فرزندانشان خدمت مقدس سربازی را در مناطق مرزی بگذرانند.

وی تصریح کرد: در فیلم تکلیف از لهجه شیرین مشهدی هم استفاده شده است. نیروهای مرزبانی نیز در این فیلم هنرنمایی کردند.

این کارگردان خراسانی یادآور شد: با ساخت این فیلم نشان دادیم ما مشهدی ها می توانیم فیلم های سخت و سنگین بسازیم. این فیلم به نوبه خودش فیلمی با سکانس های سخت بود زیرا سعی شد تمام واقعیت ها در در آن ساخته و به عرصه نمایش گذاشته شود.

در ادامه فاطمه اقبالی مدیر تولید فیلم “تکلیف” با انتقاد از اسپانسرها بیان کرد: اسپانسرها، فیلم سازهای مشهدی را حمایت کنند. وقتی تولید در مشهد هست چرا اسپانسرها برای تهران هزینه می‌کنند. ما در ساخت این فیلم با مشکل اسپانسر روبرو بودیم. فیلم پرخرج و سنگینی بود و خیلی سخت کار پیش رفت.

در ادامه صحبت کوتاهی با استاد محمود مقامی بازیگر و کارگردان تلویزیون انجام شد و اینکه ایشان اشاره ای به چگونگی تقبل این نقش کرد و گفت: یکی از دلایلی که دعوت این فیلم را پذیرفتم ارادت خاص به امام رضا(ع) بود و اینکه طلبیده شدم لذا لبیک گفتم.

مقامی با ابراز خرسندی از حضور در این تیم حرفه ای، اظهار کرد: خوشحالم از اینکه با این تیم منظم و منسجم همکاری می کنم، “کارشان را خوب بلدند”، آقای جعفرآبادی از کارگردانان با سابقه مشهدی هستند.

وی با  اشاره به یکی از مشکلات بزرگ و عمده در عرصه ساخت فیلم گفت: یکی ازمشکلات اساسی به صورت حرفه ای، مشکل فیلمنامه هاست. از فیلمنامه نویسیان تقاضا دارم برای نوشتن فیلم دقت عمل بخرج دهند و قبل از شروع به ساخت فیلم تا مشکلات و مسایل مالی مرتفع نشده از شروع آن خوداری کنند.

استاد محمود مقامی خاطر نشان کرد: مشکل عمده همه کشورها و جامعه درگیری و بحث بیماری منفور کروناس که همه با مشکل و مجبور به رعایت یکسری مسایل بهداشتی کار می کنیم. شاهد بودیم که در سال گذشته چند تن از عزیزان و همکارانمان را از دست دادیم.

گفتنی ست: نویسنده و کارگردان محمد “مهری جعفرآبادی”، منشی صحنه “مهدی آریایی منش”، دستیارتهیه کننده داوود چاوشی، مدیر تولید “فاطمه اقبالی”، طراح چهره پرداز “محمد آزادنیا”، و همچنین دستیار کارگردان احمد خرمی چشمه از عوامل پشت صحنه فیلم تکلیف می باشند.

/فهیمه صدقی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

" alt="" title="" alt="" />