تولید مرغ در جوین بیش از ۲ برابر شد

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ علی اکبر قارزی، مدیر جهاد کشاورزی جوین با اشاره به اینکه در شهرستان جوین ۱۶ واحد مرغداری گوشتی وجود دارد که از ابتدای سال فقط ۱۲ واحد فعال بوده اند افزود: امسال هزار و ۷۸۹ تُن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۲ برابر افزایش داشته است.
وی افزود: برای تولید این مقدار گوشت مرغ ۸۹۴ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری شهرستان جوین انجام شده است.
وی ادامه داد: میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغداری جوین در نیمه نخست سال گذشته ۳۶۷ هزار قطعه و گوشت مرغ تولیدی ۷۴۰ هزار کیلوگرم بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: تامین نهادهای طیور با هدف حمایت از تولیدکنندگان یکی از عوامل افزایش تولیدمرغ در این شهرستان بوده است که خوشبختانه با تلاش همکاران و هماهنگی های بوجود آمده امروز این مشکلات تا حد زیادی مرتفع شده است.
قارزی افزود: مدت هر دوره جوجهریزی ۶۰ تا ۷۰ روز است که مجوز جوجهریزی برای واحدهای مرغداری در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفتن فاصله زمانی بین ۲ دوره جوجهریزی، صادر میشود.
پایان پیام/فهیمه صدقی/شهرستان ها
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0