تشکیل زنجیره مرغ گوشتی وتوسعه سویه مرغ آرین در نیشابور

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ محمد مهدی یعقوب زاده، مدیر امور طیور، زنبورعسل ،کرم ابریشم سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی در جمع مرغداران شهرستان نیشابوربا اشاره به اهمیت تشکیل زنجیره تولید تا مصرف گفت:امروز بیشتر از هر زمانی نیاز به تشکیل زنجیره تولید داریم تا بتوانیم هزینه های تولید را کاهش دهیم.
وی هدف اول دولت در زمینه مرغ گوشتی ،تشکیل زنجیره دانست وافزود:صادرات مرغ گوشتی وصدور مجوزمرغ مادر فقط با تشکیل زنجیره امکان پذیر است.وی تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی در راستای طرح ملی احیای مرغ سویه آرین تمام تلاش خود را برای تامین بستههای حمایتی، تشویقی و ترویجی از این صنعت به کار بسته است.
معاون رئیس سازمان ومدیر جهادکشاورزی نیشابور یادآورشد تولید بصورت جزیره ای وانفرادی با مشکلات متعددی روبرو خواهد شد وباید مرغداران شهرستان تحت حمایت اتحادیه وتشکل خود، زنجیره تولید را کامل وبصورت گروهی کار کنند.
محمد علی فرهمند راد از مرغداران نیشابوری خواست تا با تشکیل زنجیره تولید وکار گروهی باعث کاهش هزینه های خود شوند.وی این زنجیره را شامل پنج حلقه کارخانجات تولید خوراک طیور، مرغداری ها ، کشتارگاه های طیور ، مرغداری های پرورش دهنده مرغ مادری وتولید کننده گان جوجه یک روزه اعلام کرد.
وی خاطر نشان کرد در حال حاضر شهرستان نیشابور دارای ۸۶ مرغداری فعال با ظرفیت حدود یک میلیون و۴۰۰هزار قطعه می باشد .
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0