کد خبر : 3723
تاریخ انتشار : شنبه 4 سپتامبر 2021 - 20:29

آمادگی همکاری مدیریت شهری با هوانیروز

آمادگی همکاری مدیریت شهری با هوانیروز
موحدیان با تاکید بر ارزش و جایگاه هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران، از آمادگی مدیریت شهری برای همکاری با این مجموعه در حد وسع و بضاعت، خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ حسن موحدیان، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در بازدید از پایگاه هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد و دیدار با فرمانده این پایگاه، با بیان اینکه خدمت همیشه از ارزش بالایی برخوردار بوده اما در مشهد که شهر امام‌رضا(ع) است، این ارزش مضاعف می‌شود، گفت: نیروهای هوانیروز در دوران دفاع مقدس خط شکن جنگ و در پیشانی ظفرها قرار داشته و نقش ارزنده‌ای در دفاع از کشور ایفا کردند.

وی با بیان اینکه اکنون و در زمانه صلح نیز نیروهای جان‌برکف هوانیروز در خدمت به کشور و شهروندان پای‌کار هستند، افزود: در حال حاضر سه دستگاه هلیکوپتر هوانیروز برای خدمت به سلامت شهر با اورژانس هوایی همکاری دارند و یک دستگاه نیز در خدمت ستاد بحران استان است؛ حضور این پایگاه در شرایط صلح نیز برای شهر بسیار مفید و لازم است.

رئیس شورای شهر مشهد همچنین تصریح کرد: شیوع ویروس کرونا شهرداری مشهد را با مشکلات جدی اعتباری مواجه کرده است؛ درعین حال، امنیت خود را مدیون نیروهای نظامی و انتظامی هستیم و در حد بضاعت و توان، با این مجموعه تعامل و همراهی خواهیم داشت.

موحدیان افزود: به عنوان نماینده مردم قدردان زحمات شما هستیم و در خصوص نیازهای ضروری پایگاه نیز که می‌تواند برای شهر منافع ایجاد کنند، باید پس از برآوردهای لازم، بین دوطرف تفاهم نامه امضاء شود و البته پایبندی همه‌جانبه به تفاهم‌نامه‌ شرط لازم برای پیشرفت امور است.

پایان پیام/فریبا شریف اباد/مشهد

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.