کد خبر : 3804
تاریخ انتشار : جمعه 10 سپتامبر 2021 - 10:04

آفلاتوکسین در پسته

آفلاتوکسین در پسته
با توجه به اهمیت بالای آلودگی پسته به آفلاتوکسین، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان، طی اطلاعیه ای، روش های کاهش آلودگی میوه به این زهرابه را به کشاورزان یادآوری نمود.

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ هادی ساربان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مه ولات گفت: مصرف میوه های آلوده به سم آفلاتوکسین برای انسان بسیار خطرناک است و همچنین آلودگی محصول به این زهرابه باعث از بین رفتن ارزش اقتصادی آن می شود.
وی افزود: تعدادی از گونه های قارچ آسپرژیلوس مولد سم آفلاتوكسین هستند كه قادراست میوه های پسته را مورد هجوم قرار دهد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مه ولات تصریح کرد: آلودگی پسته به سم آفلاتوكسین بیشتر روی درخت، بعد از چیده شدن و قبل از شست وشو و پوست گیری انجام می گیرد.
ساربان در ادامه به برخی از راه های کاهش آلودگی محصول اشاره و افزود: عدم استفاده از روش خیساندن پسته در آب به منظور خندان كردن پسته های ناخندان، انجام عملیات باغبانی مناسب مانند هرس صحیح، آبیاری به موقع، تغذیه بهینه و کنترل آفات و بیماری ها، برداشت صحیح و به موقع محصول، جلوگیری از انباشت پسته های تازه برداشت شده با پوست و با رطوبت بالا برای زمان طولانی و کاهش فاصله ی برداشت تا فرآوری، خشك كردن كامل پسته قبل از انبار کردن و نگهداری پسته در انبارهای خشک و با تهویه کافی، از مهمترین راهکارهای پیشگیری از آلودگی محصول می باشد.

پایان پیام/فهیمه صدقی/شهرستان ها

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

" alt="" title="" alt="" />