آغاز برداشت خیار گلخانه ای در شهرستان جوین

برداشت خیار گلخانه ای از سطح ۵۰۰۰ متر مربع از گلخانه های شهرستان جوین آغاز شد.
به گزارش خبرنگار سایه خاوران مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: کشت محصولات کشاورزی در محیط گلخانه که تمام مراحل رشد گیاه تحت کنترل کامل است باعث افزایش ۱۰ الی ۱۲ برابری عملکرد نیز خواهد شد.
علی اکبر قارزی ادامه داد: ۳ واحد گلخانه کشت خیار در مجموع به مساحت ۵۰۰۰متر مربع در شهرستان جوین در حال فعالیت می باشند.
وی افزود:استفاده بهینه از آب، نوبرانه بودن محصول، استقبال خوب خریداران و سوددهی بالا موجب شده کشاورزان جوینی گرایش بیشتری به سمت کشت های گلخانه ای داشته باشند.
فاطمه صابری نسب، مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: از هر مترمربع گلخانه به طور متوسط ۲۵ الی ۳۰ کیلو محصول خیار برداشت میشود و این در حالیست که در فضای باز در هر متر مربع ۵ الی ۷ کیلو خیار برداشت میشود.
صابری نسب توضیح داد: خیار تولید شده در این شهرستان علاوه بر بازار داخل شهرستان نیز به شهرستان های مجاور نیز صادر میشود و کشت این محصول از اوایل اسفند آغاز و برداشت آن پس از گذشت یک دوره ۴۰ روزه آغاز میشود و تا اردیبهشت ادامه دارد.
وی اظهارداشت: توسعه کشت گلخانهای ،موجب افزایش بهرهوری در اقتصاد کشاورزی و مدیریت راهبردی آب ذکر و بیان کرد:گوجهفرنگی، خیار، فلفل، انواع سبزیجات و آلوئهورا” عمده محصولاتی هستند که هماینک در گستره ۲۵ هزار مترمربعی واحدهای گلخانهای جوین تولید میشوند..
جوین/ هادی آریانا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0