آغاز اجرای طرح کاداستر در سطح ۱۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی شهرستان جوین

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ درجلسه تعیین تکلیف و آغاز طرح کاداستر در سطح ۱۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان با حضور معاون فرماندار،رئیس اداره مهندسی و حدنگاری اراضی کشاورزی سازمان ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان و مسئول امور اراضی مدیریت شهرستان و نماینده اداره منابع طبیعی و اداره ثبت اسناد شهرستان در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
سید حسین اتحادی ،رئیس اداره مهندسی و حدنگاری اراضی کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در اختیار داشتن اطلاعات و دادههای صحیح و جامع از بخش کشاورزی در سطح هر شهرستان به خصوص اطلاعاتی از قبیل میزان اراضی، موقیت اراضی و مشخصات بهره برداران میتواند منجر به برنامهریزی صحیح و تدوین الگوی کشت مناسب و تحلیل آتی بازار شهرستان شود افزود: بدون شک این طرح نقش مهمی در پیشگیری و برخورد قانونی با زمینخواری خواهد داشت.
علی اکبر قارزی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با بیان اینکه رفع تداخل اراضی کشاورزی پیش نیاز اجرای طرح کاداستر کشاورزی است،افزود: این مهم با همراهی و همکاری دستگاههای متولی به خوبی دنبال شده و امیدواریم در آینده نزدیک در راستای اجرای طرح کاداستر و رفع تداخل اراضی استان به نقطه مطلوب برسیم.
رئیس امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی افزود: پایش، تعیین کاربری و سنددار کردن اراضی کشاورزی از مهمترین اهداف اجرای طرح کاداستر است و این مهم در نهایت به سند دار کردن اراضی کشاورزی با رعایت تمام الزامات منجر میشود.
محمود احمدی تاکید کرد: اجرای این طرح در راستای قانون جامع حدنگار (کاداستر) کشور مصوب ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ مجلس شورای اسلامی است که دستگاههای دولتی را مکلف کرده تمام مستندات و اطلاعات توصیفی املاک متعلق به خود یا تحت اداره خود از جمله مشخصات ثبتی، کاربری، نام بهره بردار و نقشههای مختصات جغرافیایی املاک را تهیه کرده و جهت صدور سند مالکیت حدنگار در اختیار سازمان ثبت اسناد و املاک قرار دهند.
وی یادآور شد: در راستای اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی کارگروه هایی شهرستانی و استانی کار نظارت بر اجرای دقیق طرح کاداستر اراضی کشاورزی را بر عهده داشته و با اجرای این مهم، زمینه سند دار کردن اراضی کشاورزی و پایش کاربری اراضی، افزایش بهره وری و ایجاد پایگاه اطلاعات در سطح استان محقق میشود.
محمود احمدی یادآور شد: ثبت اطلاعات توصیفی و مکانی اراضی کشاورزی، تعیین تکلیف اراضی غیرملی با حدود و صغور دقیق، جلوگیری از تخریب اراضی کشاورزی و منابع ملی، ایجاد بستر مدیریت مزرعه، پیش بینی سطح زیرکشت و میزان تولید محصولات کشاورزی و تعیین تکلیف بهره برداران بخش کشاورزی و برنامه ریزی در خصوص ساماندهی ارائه خدمات به آنها از مهمترین مزایای اجرای طرح کاداستر و رفع تداخل اراضی است.
وی با اشاره به دستاوردهای اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی برای سازمان جهاد کشاورزی افزود: شناخت دقیق وضع موجود اراضی کشاورزی، امکان برنامهریزی و تصمیمسازی صحیح، امکان تحلیلهای پیچیده و دقیق و از همه مهمتر مدیریت صحیح منابع و بحران ها را برای مجموعه فراهم خواهد کرد.
رئیس امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین با تاکید بر تسریع در اجرای این طرح از دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها تقاضای همکاری جدی با نقشه برداران و مشاورین طرح را داشت.
پایان پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0