تاریخ انتشار : شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۰

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی

شرکت گاز استان خراسان جنوبی با ۱۵۸ پروژه به استقبال دهه فجر می رود

شرکت گاز استان خراسان جنوبی با ۱۵۸ پروژه به استقبال دهه فجر می رود
در دهه مبارک فجر سال جاری و در ادامه خدمت‌رسانی به مردم شریف استان، ۱۳۷ پروژه گازرسانی با هزینه اجرایی ۱۸۹ میلیارد تومان به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

به گزارش سایه خاوران رحمان محمودی در تشریح این خبر گفت: در دهه مبارک فجر سال جاری و در ادامه خدمت‌رسانی به مردم شریف استان، ۱۳۷ پروژه گازرسانی با هزینه اجرایی ۱۸۹ میلیارد تومان به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی در ادامه با اشاره به افتتاح گازرسانی به ۲۲ روستا و ۹۷ صنعت در ایام الله مبارک دهه فجر گفت: همچنین پروژه‌های گازرسانی به طرح نهضت ملی مسکن، گازرسانی به مساکن محرومین، اجرای خطوط تقویتی، احداث دو مورد ساختمان اداری، بهسازی موتورخانه‌ها، تعویض بخاری‌های فرسوده، گازرسانی به پایگاه‌های مرزی، اجرای سامانه‌های حفاظت الکترونیک و تهیه مصالح و اجرای اتاق‌های مانیتورینگ و نگهبانی ایستگاه‌ها و ادارات گاز در سطح استان نیز در دهه فجر سال جاری افتتاح خواهند شد.

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی یادآور شد: در مجموع همزمان با دهه مبارک فجر ۱۵۸ پروژه گازرسانی با هزینه اجرایی و یا اعتبار مورد نیاز ۳۰۴ میلیارد تومان در اقصی نقاط استان پهناور خراسان جنوبی افتتاح و یا عملیات اجرایی آن‌ها آغاز خواهد شد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.