به گزارش سایه خاوران / به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و در اولین روز از دهه مبارک فجر فرماندار بردسکن به همراه اعضای شورای اداری در محل مسجد جامع شهرستان با امام جمعه بردسکن دیدار کردند.
در این مراسم حجت الاسلام امینی امام جمعه بردسکن ضمن گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی همگان را از ظلمت به نور هدایت کرد و ارتباط نزدیک بین مردم و مسئولان از افتخارات انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه دهه فجر زمان مناسبی برای جهاد تبیین و بیان دستاوردهای انقلاب است افزود:ولایت فقیه یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است و امامین انقلاب اسلامی با شجاعت، دانش و بصیرت خود، الگوی بیبدیلی برای همه ما هستند.
صفرنژاد فرماندار بردسکن با بیان اینکه جشنهای ایام الله دهه فجر امسال و اعیاد شعبانیه با شعار محوری «جشن حضور تا ظهور» در سطح شهرستان برگزار میشود بیان کرد استمرار حرکت پرشتاب انقلاب در مسیر آرمانهای والا، مستلزم تقویت امید به آینده و مقابله هوشمندانه با جنگ رونی است.
فرماندار شهرستان بردسکن در ادامه افزود در طول دهه فجر ۴۳ پروژه به ارزش ۲۹۰ میلیارد تومان در سطح شهرستان افتتاح و به بهره برداری می رسد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰