تاریخ انتشار : جمعه 8 اکتبر 2021 - 12:03

۱۷۵۵ خودرو در خراسان شمالی گازسوز شدند

۱۷۵۵ خودرو در خراسان شمالی گازسوز شدند
تعداد خودرو‌های گازسوز شده استان خراسان شمالی تا کنون به هزار و 755 دستگاه رسیده و این در حالی است که 230 دستگاه خودرو نیز در انتظار تعیین نوبت قرار دارند.

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ مدیر فراورده های نفتی منطقه خراسان شمالی، مجتبی شکوری با بیان اینکه در حال حاضر چهار کارگاه مجاز برای این کار در استان فعال است، افزود: زمان انتظار برای گازسوز کردن خودرو‌ها حدود دو هفته تا یک ماه برای خودرو‌های مسافربر شخصی است.

وی با بیان اینکه بیشتر خودروهای عمومی استان گاز سوز شده است و مابقی نیز در حال دوگانه سوز شدن هستند، اظهار کرد: ۲۳۰ دستگاه خودروی عمومی درحال حاضر انتظار برای گازسوز شدن هستند.

وی افزود: متقاضیان از جمله مالکان خودرو‌های تاکسی عمومی و خودرو‌های مسافربر آژانس و اینترنتی می‌توانند با مراجعه به این سامانه اینترنتی به آدرس GCR.NIOPDC.IR برای گازسوز کردن خودرو‌های خود ثبت‌نام و نوبت‌گیری کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.