معاون وزیر آموزش و پرورش:
۴۰ مدرسه استثنایی تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ سیدعلی طریفیحسینی، معاون وزیر آموزش و پرورش در نشست اصحاب رسانه گفت: رسانه رکن حاکمیت و ابزاری در پیشبرد اهداف حوزه تعلیم و تربیت است.
معاون وزیر آموزش و پرورش نقش معلمان را در فرهنگ عمومی کشور مهم خواند و گفت: ما ضمن توجه به جذب معلمان ولایی و انقلابی سعی بر کیفی سازی آموزش داریم لذا یک تحول اساسی در دانشگاه فرهنگیان طبق دستورالعمل شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گرفته و از سال آینده آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان را برگزار خواهیم کرد.
وی خاطرنشان کرد: ما برای دانشگاه های فرهنگیان مجوز جذب هزار دکتر معلم را به همراه ۵۰۰ عضو هیات علمی گرفته ایم تا در تربیت معلمان آینده به بهترین شکل ممکن برنامه های آموزشی را اجرا کنیم.
وی بیان کرد: ما سال گذشته ۱۱ درصد کلاس های با تراکم بالای ۴۰ دانش آموز را کاهش دادیم و ۲۰ مدرسه سمپاد جدید اضافه شد. همچنین ما در دوره ابتدایی یک درصد افزایش پوشش تحصیلی داشتیم و ۴۰ هزار بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی به چرخه آموزش برگردانیم و ۲۷ هزار بیسواد هم وارد چرخه اموزش شدند.
طریفی حسینی به تحصیل یکصدو ۶ هزار دانش آموز استثنائی اشاره کرد که 84 هزار نفر در مدارس خاص و ۲۲ هزار نفر در مدارس عادی به صورت تلفیقی و فراگیر مشغول تحصیل هستند.
وی همچنین با اشاره به سنجش سلامت جسمانی نو آموزان دبستانی و پیش دبستانی است، گفت: زمان انجام این طرح تغییر یافته است. این طرح از پاییز سال گذشته اغاز و تا تیرماه امسال ادامه پیدا کرد و در این مدت کار یک میلیون و ۶۰۰ دانش آموز انجام شد. همچنین ناگفته نماند که ثبت سفارش کتاب درسی وابسته به ثبت نام قطعی دانش آموز و آن هم وابسته به انجام ثبت سنجش دانش آموزان است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور از بهرهبرداری ۴۰ مدرسه استثنایی تا پایان سال جاری خبر داد و در این زمینه گفت: همچنین ما مجوز جذب ۱۳۰۰ نیروی توانمند را در حوزه کار درمانی و گفتار درمانی گرفتیم تا در مدارس مستقر شوند.
وی همچنین از آماده سازی ۲۲ زمین چمن مصنوعی و ۲۵ اتاق بازی برای دانش آموزان استثنایی در کشور خبر داد.
طریفی حسینی عنوان کرد: برای اولین بار مراکز جامع سنجش آموزش و مداخله به هنگام رشدی طراحی شده است که در واقع مراکز ارتقا یافته آموزشی و توانبخشی هستند.
وی در بخش دیگر سخنان خود به رشد ۶ درصدی دانش آموزان عشایر و رشد سه درصدی دانش آموزان استثنایی اشاره کرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش ابراز کرد: در حوزه پرورشی و تربیت بدنی مسابقات مختلف از جمله مسابقات مختلف ورزشی در گروه های مشترک معلولیندر حال برگزاری است همچنین در نظر داریم حداقل سالی دو بار اردو برای دانش اموزان در نظر بگیریم.
پایان پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0