کد خبر : 980
تاریخ انتشار : چهارشنبه 14 آوریل 2021 - 12:07

کنترل آفات گندم عامل اصلی در تعیین کیفیت آرد و نان است

کنترل آفات گندم عامل اصلی در تعیین کیفیت آرد و نان است

مبارزه به موقع با آفات گندم ، مهمترین عامل در ارتقای کیفیت گندم، آرد و نان و افزایش میزان برداشت در هکتار این محصول میشود.

به گزارش خبرنگار سایه خاوران؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: یکی از مهمترین عوامل افزایش کیفیت آرد و نان رصد و پایش مزارع و ترویج مبارزه به موقع علیه آفات است.

علی اکبر قارزی ادامه داد: سن گندم یکی از مهمترین آفات غلات است و خسارت سن گندم به دو صورت کمی و کیفی است که در خسارت کمی تعداد بوته در واحد سطح کاهش می یابد اما در خسارت کیفی ،آرد حاصله از گندمهای سن زده به علت تخریب گلوتن فاقد خواص نانوایی می شود.

وی افزود: از ابتدای مشاهده ریزش سن در مزارع توسط کارشناسان حفظ نباتات اقدامات لازم برای اطلاع رسانی و هشدار به کشاورزان را به وسیله مانور خودرویی ، چاپ بنر،بروشور و اعلامیه و ماشین صوت در روستاها انجام دادند و با اعلام هشدار های لازم برای آگاه سازی میزان خسارت این آفت بر محصول گندم و جو با مبارزه به موقع کاهش خواهد یافت.


قارزی با اشاره به حضور هر روزه کارشناسان در مزارع و آموزش های چهره به چهره کشاورزان خوشبختانه کشاورزان در مورد میزان غلات کشت شده توضیح داد: بالغ بر ۹ هزار هکتار از اراضی زراعی شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته است که پیش بینی میشود با توجه به این سطح زیرکشت در پایان فصل زراعی نیز بالغ بر ۲۷ هزار تن گندم برداشت شود.

شهرستان جوین سال گذشته ۳۷ درصد گندم غرب خراسان رضوی را تولید کرده و یکی از بزرگترین تولیدکنندگان گندم به شمار می آید.

جوین/ هادی آریانا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.