کش و قوس های ۲ ساله برای اخذ تسهیلات صندوق توسعه ملی

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ عبدالرحیم مطهری، مدیر شرکت دارو سازی نصر فریمان اظهار کرد: این مجموعه در سال ۹۴ به عنوان شرکت دانش بنیان ثبت شد و جزو تولید کننده هایی هستیم که گواهی GMP (شرایط بهینه تولید) را داراست و در سال های ۸۹ ، ۹۱ و ۹۷ به عنوان واحد صنعتی نمونه انتخاب شدیم. وی با اشاره به اینکه در طرح توسعه کارخانه قرار است تمامی اشکال دارویی شامل قرص و پودرهای خوراکی، اسپری، سرم، محلول های خوراکی سوسپانسیون تزریقی، پمادهای پستانی و … تولید و روانه بازار شود، اظهار کرد: اگر بیشتر از این سنگ اندازی نشود شهرستان فریمان به قطب تولید داروهای دام پزشکی کشور و این شرکت به بزرگترین تولید کننده داروهای دامی کشور و حتی منطقه تبدیل خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه هم اکنون تجهیزات و ماشین آلات طرح توسعه کارخانه خریداری و بخشی در گمرک، بخشی در مسیر ارسال و بخشی به کارخانه منتقل شده است، گفت: اکنون عملیات ساختمانی و عمرانی کارخانه پیشرفت خوبی دارد و رو به اتمام است.
مدیر شرکت داروسازی نصر فریمان با اشاره به این که با هدف کمک به اقتصاد کشور و در شرایط تحریم های ناجوانمردانه دشمنان، طرح توسعه شرکت را کلید زدیم، افزود: در سال ۹۸ برای دریافت تسهیلات ۷۲۰ میلیارد ریالی طرح توسعه بازسازی و نوسازی تجهیزات و تأسیسات شرکت دانش بنیان داروسازی نصر فریمان از محل صندوق توسعه ملی که مخصوص شرکت های دانش بنیان است از طرف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به بانک صادرات معرفی شدیم، اما مدت دو سال است که در کش و قوس دریافت تسهیلات هستیم.
مطهری با بیان اینکه با وجود تأکیدات فراوان مسئولان استانی بر تسریع در پرداخت تسهیلات، بانک صادرات درخواست وثیقه ملکی و ۲۰ درصد سپرده نقدی کرده است، خاطرنشان کرد: بانک صادرات با وجود سپردن وثیقه ملکی بدون در نظر گرفتن شرایط اقتصادی کشور و مشکلات کارآفرینان پافشاری زیادی برای دریافت سپرده نقدی سنگین دارد که دور از انصاف است، چرا که با این شرایط عملاً باید از خیر دریافت تسهیلات بگذریم.
وی با اشاره به اینکه تسهیلات بانکی یکی از راههای تأمین منابع مالی واحدهای صنعتی و تولیدی به خصوص در شرایط تحریم است، تصریح کرد: در این شرایط تولید کننده ای که به زحمت مواد اولیه خود را تهیه میک ند و با وجود فشارهای اقتصادی چرخ های صنعت را می چرخاند توقع همکاری و همراهی دستگاه های مختلف را دارد و همکاری بانک ها با تولیدکنندگان نیز اهمیت دوچندانی پیدا می کند، چرا که تورم، افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی، قدرت مالی و … شرکت ها و کارخانه های تولیدی را تضعیف می کند و در این میان پرداخت تسهیلات و تأمین مالی بنگاه های تولیدی که از وظایف ذاتی بانک ها است باید با سرعت و دقت انجام شود.
مدیر شرکت دانش بنیان تولیدکننده دارو با اشاره به اینکه امسال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال تولید، پشتیبانی و مانع زدایی نامگذاری شده است، گفت: امیدوارم امسال چوب لای چرخ تولید گذاشته نشود! متأسفانه بانک ها آن طور که شایسته است به تولید داخل بها نمی دهند و به جای حمایت از تولید و تولید کننده و مانع زدایی، اشکال تراشی و بهانه های واهی ایجاد می کنند.
مطهری خاطرنشان کرد: از دستگاه های مرتبط خواهشمندیم از شرکتی که هم اکنون ۳۰۰ نفر نیرو دارد و آنان را ثابت نگه داشته و مشکل مالی در خصوص نیروهایش ندارد و حتی ارزآوری قابل توجهی برای کشور داشته است اگر حداقل حمایت نمی کنند به عناوین مختلف بانک برایش مشکلات ایجاد نکنند.
وی بیان کرد: در شرایطی که در شرکت به دنبال تأمین مواد اولیه و حقوق نیروها و … هستیم و از طرفی طرح توسعه شرکت را نیز از محل سرمایه درگردش شرکت تا حد قابل قبولی پیش برده ایم، اما کارشناسان بانک به دنبال سپرده های سنگین نقدی و وثیقه ملکی خارج از طرح هستند که البته ما در این شرایط سخت اقتصادی با مشقت فراوان وثیقه ملکی را به بانک ارائه کردیم و حتی مراحل ترهین را حدود ۱۴ ماه پیش با هزینه نزدیک به ۵ میلیارد ریال انجام دادیم، اما گویا بانک به بهانه های مختلف علاقه ای به پرداخت تسهیلات به طرح های ایجادی ندارد.
مطهری با اشاره به اینکه درخواست تسهیلات در سال ۹۸ مطابق با ارزیابی و شرایط اقتصادی آن زمان نرخ دلار بوده است، افزود: با گذشت دو سال و از طرفی تورم بالای کشور و افزایش نرخ دلار هم اکنون حتی پرداخت تسهیلات مصوب،کارایی لازم را مطابق برآوردهای جدید ندارد، لذا تقاضای تسریع در پرداخت تسهیلات و کارشناسی مجدد طرح را دارم.
وی گفت: اولین درخواستی که از دستگاههای مرتبط و مدیران بالادستی کشور دارم این است که شرایطی را ایجاد کنند تا با تولید کنندگان و صنعتگران مدارا شود و شرایط سختی را که در حوزه اقتصادی کشور موجود است درک و سخت گیری ها را کم کنند.
در همین خصوص عباسعلی صفایی، فرماندار فریمان، افزود: همه امور مربوط به شهرستان و استان برای دریافت تسهیلات شرکت دارویی نصر پیگیری و انجام شده است و به نظر می رسد گره این مشکل در سرپرستی بانک صادرات کشور است.
همچنین امیر بیک یزدی، رئیس اداره صمت فریمان هم گفت: تمامی امور مربوط به شهرستان انجام شده و بررسی موضوع به مسئولان استان و کشور مربوط می شود.
پایان پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0