تاریخ انتشار : دوشنبه 8 نوامبر 2021 - 14:39

پایان برداشت پسته در شهرستان فریمان

پایان برداشت پسته در شهرستان فریمان
مدیر جهاد کشاورزی فریمان از پایان برداش پسته در سطح 88 هکتار از باغات پسته این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ علی کاظمی, مدیر جهاد کشاورزی فریمان اظهار داشت: با توجه به اینکه پسته گیاهی نسبتاً مقاوم به شوری است در مناطقی از این شهرستان که خاک به نسبت سایر مناطق دارای شوری بالاتری می باشد، اکثراً عمده مالکین در این مناطق اقدام به احداث باغات پسته نموده اند.
علی کاظمی فریمانی گفت: پسته گیاهی است که به صورت نهال دو پایه کاشته می شود و تا ۷ سال باردهی اقتصادی ندارد و بعد از آن درختان به باردهی اقتصادی می رسند و محصول پسته تولید می کنند. سطح زیر کشت پسته در این شهرستان ۸۸ هکتار می باشد که ۴۱ هکتار آن باغات بارور و ۴۷ هکتار غیربارور می باشد.
کاظمی فریمانی افزود: ارقام غالب پسته کشت شده در این شهرستان سفید بادامی، کله قوچی و اکبری می باشد.
وی افزود: در سال جاری که با خشکسالی مواجه بودیم و درختان پسته تحت تنش آبی بوده اند به طور متوسط در هر هکتار ۴۵۰ کیلو پسته خشک برداشت شده است.

پایان پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

" alt="" title="" alt="" />