مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی:
همکاری شرکت گاز خراسان رضوی و نوسازی مدارس برای استانداردسازی سامانه های گرمایشی

نشست مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی و مدیرکل نوسازی مدارس استان با تاکید بر همکاری مشترک برای استاندارسازی سامانه های گرمایشی مدارس برگزار شد
به گزارش سایه خاوران :نشست مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی و مدیرکل نوسازی مدارس استان با تاکید بر همکاری مشترک برای استاندارسازی سامانه های گرمایشی مدارس برگزار شد حسن افتخاری در این نشست که در محل اداره مرکزی شرکت گاز استان برگزار شد اظهار کرد: تمام مدارس مستقر در شهرها و روستاهای گازدار استان که دارای مجوزهای قانونی هستند در اولیت خدمت رسانی و استفاده از جریان گاز طبیعی قرار دارند.وی با بیان این مطلب که شرکت گاز در چارچوب قانون هیچ محدودیتی برای اتصال مدارس مناطق گازدار به شبکه گازرسانی ندارد افزود: هم اکنون ۱۰۰ درصد شهرها و بیش از ۹۴ درصد روستاهای واجدشرایط خراسان رضوی گازدارند که این مهم امکان بهره مندی بخش عمده ای از مدارس استان را از جریان گاز طبیعی ممکن کرده است.مدیرعامل شرکت گاز استان با تاکید بر همکاری مشترک دو مجموعه برای حذف تجهیزات گرمایشی با ایمنی پایین از مدارس گفت: در راستاي اجرای بند “ه” تبصره ۱ قانون بودجه سال ۹۹، موافقت نامه اي بين شركت بهينه سازي مصرف سوخت و شركت ملي گاز ايران امضا شده و مسئولیت صحتسنجي عمليات اجرايي آيين نامه مصوب هيات وزيران با موضوع استانداردسازی مدارس بر عهده شركت هاي گاز استاني است.افتخاری ادامه داد: شرکت گاز خراسان رضوی آمادگی دارد تا در راستای اجرای این قانون و با همکاری سازمان نوسازی مدارس در زمینه جایگزینی بخاری نفتی و گازی با دیگر سامانه های استاندارد همانند بخاري هاي گاز سوز نوع C هرمتيك داراي رده برچسب انرژي A با بدنه سرد، سامانه پكيج هاي گاز سوز گرمايش مركزي یا سامانه زميني، سامانه گرمايش مركزي موتور خانه و همچنین سامانه گرمايشي برقي اقدام کند.ابوالقاسم بابایی مدیرکل نوسازی مدارس استان هم در بخشی از این نشست با تشکر از تلاش های انجام شده اظهار کرد: هم اکنون طرح استاندارسازی سامانه گرمایشی مدارس خراسان رضوی در ۱۲ منطقه و ۱۹۱ مدرسه به پایان رسیده و آماده صحت سنجي بوده و ۱۲۲ مدرسه نیز در حال اجرا است. در صورت تامين اعتبار لازم اجرای این طرح در ۱۳۲ مدرسه ديگر هم انجام می شود.
تاکید مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی و مدیرکل نوسازی مدارس استان بر برگزاری نشست های کارشناسی با حضور نمایندگان دو مجموعه و روان سازی فعالیت ها با هدف خدمت رسانی بهتر بخش دیگری از این نشست مشترک دو ساعته بود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0