مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان مطرح کرد؛
عدم وجود خط لوله انتقال، حلقه گمشده زنجیره سوخت رسانی در منطقه زاهدان است

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ابراهیم پوریزدانی، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان، گفت: “در منطقه زاهدان تمرکز اصلی بر تامین سوخت و جلوگیری از قاچاق آن است. در این رابطه تدابیری اندیشیده شده و در کوتاه مدت مبارزه با قاچاق سوخت تا حد زیادی کنترل شده است.”
وی مهمترین اقدام شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان را در کوتاه مدت کنترل خودروها و کنترل مرز برای جلوگیری از قاچاق سوخت و در بلند مدت افزایش ذخیره سازی سوخت برای تامین به موقع نفت سفید و گاز مایع در استان عنوان کرده و اظهار داشت: “عدم وجود خط لوله انتقال فرآورده های نفتی ، حلقه گمشده زنجیره سوخترسانی در منطقه زاهدان است و هنوز لوله کشی سوخت از کرمان به زاهدان و همچنین ایجاد ریل برای انتقال سوخت از چابهار به خاش و زابل علیرغم پیگیریهای زیاد عملی نشده است.”
وی افزود: “لوله کشی گاز به منازل در ابتدای کار است و مردم هنوز نفت سفید و گاز طبیعی مصرف می کنند. دغدغه ما در طول سال تامین نفت و گازوئیل و گاز مایع برای این استان است. شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان تمام هم و غم خود را مصروف تامین سوخت مردم و مصرف کنندگان دیگر کرده است.”
به گفته وی، سوخت مورد نیاز استان از هشت منطقه دیگر و توسط حمل و نقل جاده ای و ریلی تامین می شود. “اگر کوچکترین وقفه ای در تامین سوخت پیش بیاید، جبران آن بسیار مشکل خواهد بود. لذا، لازم است پروژه انتقال سوخت توسط خط لوله از کرمان و ریل از چابهار هر چه زودتر عملیاتی شود.”
پوریزدانی با اشاره به اینکه بار اصلی حمل و نقل سوخت استان به عهده ی نفتکش های جاده پیما بوده و توجه به این بخش ضروری است گفت: خوشبختانه با پیگیری انجام شده در روزهای اخیر، نرخ حمل فرآورده های نفتی در منطقه زاهدان حدود۵۰درصد افزایش یافته و مسئولین منطقه در تلاش اند تا مشکلات ناوگان حمل و نقل را کاهش دهند.
او که از شش ماه پیش مسئولیت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان را بر عهده گرفته با تقدیر از مدیران قبلی که سیستم توزیع الکترونیکی نفت سفید و گاز مایع را در این استان راه اندازی کرده اند گفت: ” طرح توزیع الکترونیکی سوخت با جدیت دنبال می شود. از مدیران قبلی تشکر می کنم که کل خانوار ۴۸۰ هزار نفری استان را در سیستم ثبت کرده اند و ما بر این اساس توزیع الکترونیکی را دنبال می کنیم. در حال حاضر به دلیل اینترنت ضعیف توزیع الکترونیک گازمایع بین ۳۵ درصد خانوارها انجام می شود که با جلسات و هماهنگی با مخابرات برای تقویت اینترنت این رقم تا پایان سال و یا شش ماهه اول سال آتی به حدود ۸۰ درصد خواهد رسید.”
وی توزیع سوخت به خانوارهای خارجی و عدم امکان ثبت این خانوارها در سیستم توزیع الکترونیک را از جمله مشکلات منطقه عنوان کرد و افزود: با توجه به نیاز این خانوارها به سوخت، پیگیری های لازم در استان صورت گرفته و امیدواریم بزودی مشکل تامین سوخت مورد نیاز این خانوارها برطرف شود.
ابراهیم پوریزدانی در بخش دیگری از این مصاحبه به اجرای طرح گازسوزکردن خودروهای عمومی اشاره کرد و آنرا فرصتی بسیارخوب برای مالکان خودروها عنوان کرد که میتوانند با مراجعه به مراکز مجاز، به صورت رایگان خودروهای خود را گازسوز کنند.
وی اجرای این طرح را از جمله اقدامهای موثر دولت به منظور کاهش آلودگی هوا و برخورداری ناوگان حمل ونقل عمومی از سوخت پاک برشمرد.”هم اکنون دو مرکز ارائه خدمات و نصب تجهیزات سیانجی زیرنظر اتحادیه سوختهای جایگزین کشور در زاهدان فعال و آماده ارائه خدمات به متقاضیان است.بزودی تعداد جایگاههای عرضه سیانجی در منطقه افزایش مییابد.فرآیند ساخت جایگاههای عرضه گازطبیعی فشرده (سیانجی) در منطقه در حال پیگیری است و به زودی شاهد افزایش تعداد این جایگاهها در زاهدان و دیگر شهرهای استان خواهیم بود.”
مدیر منطقه زاهدان از توسعه ی جایگاه های عرضه CNG گفت و افزود: اقدامات لازم در خصوص جذب سرمایه گذار جهت احداث جایگاه های CNG صورت گرفته و تاکنون نیز با پیگیری های انجام شده از سوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی و مقامات استان با اختصاص تجهیزات رایگان ۸باب جایگاه CNG موافقت شده و انشاء ا… تا پایان سال جاری نسبت به راه انداری آن اقدام خواهد شد.
گفتنی ست: بیشتر قاچاق فرآورده های نفتی از طریق مرزهای افغانستان و پاکستان انجام می شود و این پدیده، وظایف شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان را دوچندان می کند.
پایان پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0