در اختتامیه گردهمایی نخبگان تهران تبیین شد؛
سیاست های جدید بنیاد ملی نخبگان برای شناسایی و حمایت مستعدان

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ حجت الاسلام سعید کرمی، معاون فرهنگی نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در این مراسم با اشاره به این سخن رهبر معظم انقلاب که فرموده اند به خاطر وجود شما نخبگان آینده کشور را روشن می بینم،از نخبگان جوان خواست تا ضمن استمداد از امام هشتم(ع)در مسیر رشد و آبادانی کشور با تمام وجود تلاش کنند.
وی افزود: با امام قرار بگذاریددر ازای هراتفاق خوبی در زندگیتان،وجودتان را وقف خدمت به مردم که شایسته بهترین ها هستند، کنید.
نماینده نهادرهبری در بنیاد ملی نخبگان همچنین خطاب به همسر رییس جمهور که از حاضران در مراسم بود، گفت: اتفاقات خوبی در زمینه شناسایی و بهره مندی از نخبگان در حال رقم خوردن است وبا امیدبه حمایت بیشتر رییس جمهور این امر شتاب بهتری گیرد.

اهمیت سفر و جمع سازی در ایفای رسالت شخصی هر فرد
شقایق حق جو، رییس مرکزفناوری های راهبردی معاونت علمی رییس جمهورکه اخیرا در ردیف دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته است، دیگران سخنران این مراسم بود. وی بااشاره به آثار و ثمرات سفر تصریح کرد: سفرجهان انسان را بزرگ و او را از روزمرگی رها می کندتا بتواند تصمیمات جدید بگیرد؛آثار تربیتی سفر انقدر زیاد است که حتی خداوند نیز واجباتش رادر سفر حذف کرده یا تخفیف دادهاست.
این استاد دانشگاه در ادامه به برکات مضاعف سفرهای زیارتی و تشرف به محضر امام اشاره و اظهار کرد:هروقت ظرفیت کار یاتحولی رادر خود نمی بینم، بلافاصله از دور یا نزدیک به امام توسل می کنم ومشکلم رفع می شود؛ امیدوارم این سفرنقطه عطف زندگی شمانیزباشد.
حق جو همچنین بر اهمیت جمع سازی و کار و فعالیت جمعی تاکید و خاطرنشان کرد:معموال بهترین دوستانم را در سفرها پیدا می کنم وبزرگترین کارها را با کمک آن ها انجام داده و می دهم؛ این باهم بودن ها خیلی مهم است.
رییس مرکز فناوری های راهبردی معاونت علمی رییس جمهور با اشاره به سوره عصر، یکی از مهمترین کارکردهای جمع سازی را کشف رسالت و حرکت در راستای آن دانست و یاداور شد:تفاوت حسنه باعمل صالح که در قرآن ذکر شده، این است که عمل صالح در واقع همان ماموریتی است که برای آن به دنیاامده ایم و اگرآن را پیدانکنیم قطعامتضرر می شویم؛ باید این رسالت را آگاهانه کشف کردهوپایش بمانیم واین ماندن و استقامت،انقدر سخت است که الزم است جمعی درکنارانسان باشندتا در لحظات ناامیدی او را تواصی به حق و صبر کنند.

گسترش تعریف نخبگی، تداوم ارتباط با نخبگان شاغل و دخیل شدن مجموعه های مردمی در شناسایی نخبگان
رسول محمدقلی، معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگاندر ادامه این مراسمبا اشاره به سیاست جدید بنیادمبنی بر گسترش مفهوم برگزیدگی و نخبگی گفت:تعریف ما ازفرد مستعد و برگزیده،کسی است که ظرفیت نخبه شدن دارد ونخبه فردی است که در یک یا چند زمینه تاثیربارز در رشد وپیشرفت کشورداشته باشدو این زمینه ها نیز صرفا محدود به موضوعات علمی نیست.
وی دیگر رویکرد جدید بنیاد را تداوم ارتباط با نخبگان فارغ التحصیل یا شاغل،اعالم و خاطرنشان کرد: نباید سرمایه ها و استعدادهای کشور را فراموش کنیم؛یکی از برنامه هایمان در این راستا، حمایت از اجتماعات نخبگانی است که این گردهمایی ها به همین منظور شکل گرفته است.
برنامه بنیاد تا پایان سال؛پوشش۷۰۰هزار مستعد دانش اموزی و حداقل۲۰۰هزار مستعد جوان است.
معاون بنیاد نخبگان با بیان اینکه میزان خدمات بنیاد به کارکرد علمی تخصصی و اثرگذاری فرد بستگی دارد، افزود: رهبر معظم انقلاب می فرمایندباید کاری کنیم که حتی یک استعداد ازمیان میلیون ها جوان ونوجوان هدر نرودبراین اساس،تدبیر بعدیبنیاداین است که شناسایی وتوانمندسازی نخبگان را به مجموعه های مردمی واگذار کندواین مهم محدود به شعبات بنیاد نباشد.
محمدقلی اظهار کرد: بعنوان مثال بنا داریم درفضای دانش آموزی هزار مجموعه نخبه پرورمردمی را شناسایی،توانمندسازی و پشتیبانی کنیم؛ به این ترتیب برنامه امسال بنیادپوشش۷۰۰هزار مستعد دانش اموزی وحداقل۲۰۰هزارمستعد جوان خواهد بود.

الزم به ذکر است در پایان آیین اختتامیه گردهمایی نخبگان استان تهران، از هشت تن نخبگان بانو با اهدای لوح تقدیر شد.
پایان پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0