تاریخ انتشار : یکشنبه 9 می 2021 - 14:46

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان

خسارت ۲۶ میلیارد ریالی باد و باران به شبکه توزیع برق سیستان و بلوچستان

خسارت ۲۶ میلیارد ریالی باد و باران به شبکه توزیع برق سیستان و بلوچستان

۶دستگاه ترانس، ۱۱۷ اصله تیر و سه هزار و ۲۲۰ متر شبکه فشار ضعیف و متوسط از جمله خسارت وارد شده به شبکه توزیع برق این استان است.

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران :مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان گفت: باد شدید و باران چند روز اخیر در این استان حدود ۲۶ میلیارد ریال به شبکه‌های توزیع برق این منطقه خسارت وارد کرد.

خلیل عوض زاده اظهار داشت: شهرستان‌های هیرمند، زاهدان، نیکشهر، ایرانشهر، قصرقند، دلگان، زابل، پلان و راسک از جمله مناطقی هستند که دچار خسارت شده‌اند.

وی ادامه داد: ۶ دستگاه ترانس، ۱۱۷  اصله تیر و سه هزار و ۲۲۰ متر شبکه فشار ضعیف و متوسط از جمله خسارت وارد شده به شبکه توزیع برق این استان است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به آمادگی قبلی اکیپ های عملیاتی این شرکت در سطح استان بلافاصله با بسیج امکانات و نیروهای عملیاتی نقاط آسیب دیده ترمیم و شبکه برق پایدار شد.

وی با بیان اینکه در برخی از شهرستان های استان سیستان و بلوچستان همچنان شاهد باد و باران هستیم تصریح کرد: با تلاش شبانه روزی پرسنل توزیع برق این استان بخش اعظمی از شبکه های آسیب دیده اصلاح و مجدداً احداث شده و در حال حاضر شبکه توزیع برق استان در شرایط پایداری به سر می‌برد.
 
عوض زاده اظهار داشتع: لیرغم آمادگی تیم های عملیاتی و لجستیکی این شرکت، در مواردی که راه دسترسی به روستاها در اثر سیل از بین می رود، امکان اقدام و عملیات فوری سلب، و رفع خاموشی و بازسازی شبکه با تاخیر همراه می شود.
 
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان، فعالیت سامانه بارشی فعال در این استان تا پنج شنبه ادامه دارد و انتظار می‌رود در نتیجه بارش‌های رگباری آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن رودخانه‌ها را شاهد باشیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.