معاون فرهنگی ورسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی؛
خراسان رضوی، پرفروش ترین استان در طرح “بهارانه کتاب”

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ افشین تحفه گر معاون فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اعلام این خبر افزود: طرح بهارانه کتاب ۱۴۰۰ از ۱۷ خردادماه همزمان با سراسرکشور، در خراسان رضوی آغاز شد و باتوجه به تمدید صورت گرفته تا ۲۵خرداد ماه ادامه داشت.
وی خاطر نشان کرد: در “طرح بهارانه ۱۴۰۰” ، ۱۱۲ کتابفروشی از سراسر استان شرکت کردند که از این تعداد ۸۴ کتابفروشی مربوط به مرکز و ۲۸ کتابفروشی مربوط به شهرستان های استان بود. که در مقایسه با طرح بهارانه ۹۹، افزایش ۶۵درصدی با مشارکت ۴۴ کتابفروشی را شاهد بودیم.
وی ادامه داد: اعتبار استان، ۴۸۶۶۸۰۰۰۰۰ ریال بود که ازین مبلغ ۴۶۹۶۲۵۷۲۴۰ ریال ان مصرف شد که در مقایسه با بهارانه ۹۹، مبلغ ۲٬۳۰۵٬۸۰۰٬۰۰۰ ریال معادل۸۹درصد افزایش اعتبار داشتیم. همچنین کل فروش در طرح بهارانه ۱۴۰۰ ، ۲۵۴۲۹۱۲۸۴۶۱ ریال است و بیش از ۵۳ هزارجلد کتاب در طی این طرح به فروش رفت که این رقم در مقایسه با طرح بهارانه ۹۹، با مبلغ ۱۳٬۱۴۱٬۱۳۸٬۰۸۱ ریال معادل ۱۰۸درصد افزایش داشته است. مقایسه طرح بهارانه ۹۹ و ۱۴۰۰ بیانگر استقبال بی نظیر مردم فر هیخته، فرهنگ مدار وعلاقمند به کتاب خراسان رضوی از طرح های فصلی فروش کتاب است.
وی تصریح کرد: ۸۶۹ کتابفروشی در سراسر کشور در بهارانه ۱۴۰۰ شرکت کردند و کل فروش کشور ۲۲۰,۸۳۶,۵۴۳,۵۴۹ ریال بود.
تحفه گر تصریح کرد: سهم فروش خراسان رضوی۱۳ درصد کل فروش کشور است و بعد از تهران پر فروش ترین استان کشور هم از نظر مبلغ و هم از نظر تعداد کتاب فروخته شده می باشد.
وی در پایان ضمن تشکر از حمایت عموم مردم از صنعت نشر و ترویج فرهنگ کتابخوانی ابراز امیدواری کرد که کتاب، به عنوان میراثی ماندگار و عنصری رشد آفرین و روشنگرورسانه ای پایدار در پهنه زندگی تک تک افراد جامعه نمایان ودرسبد خرید فرهنگی خانوار قرار گیرد.

پایان پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0