کد خبر : 8494
تاریخ انتشار : یکشنبه 6 نوامبر 2022 - 13:04

ثبت اطلاعات بیش از ۵۰۰ محصول

ثبت اطلاعات بیش از ۵۰۰ محصول
زمانی گفت: بیش از ۵۰۰ محصول در این سامانه ثبت و برای هر یک شناسنامه کیفیت همراه با کد QR و برچسب اصالت سنجی صادر شده است تا مخاطب با اسکن آن، مشخصات و اطلاعات غذایی محصول را دریافت کند.

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ حسین زمانی، مدیرعامل موسسه دانش بنیان کیفیت رضوی در نشست خبری «همایش بین المللی غذای طیب» با اشاره به ویژگی‌های این طرح اظهار کرد: نشان طیب با هدف رتبه بندی کیفیت محصولات غذایی و فرهنگ‌سازی در راستای ارتقاء کیفیت زندگی طراحی شده است.

مدیرعامل موسسه دانش بنیان کیفیت رضوی ادامه داد: در مسیر توسعه این طرح، سامانه رتبه‌بندی کیفیت محصولات، اصناف و سازمان ها به همت موسسه دانش بنیان کیفیت رضوی فعال شده و هم اکنون بیش از ۵۰۰ محصول در این سامانه ثبت و برای هر یک شناسنامه کیفیت همراه با کد QR و برچسب اصالت سنجی صادر شده است تا مخاطب با اسکن آن، مشخصات و اطلاعات غذایی محصول را دریافت کند.

وی ادامه داد: نشان طیب متشکل از ۵ رکن اصلی از جمله حلیت، سلامت، اصالت، برکت و جذابیت است و الگویی از کیفیت را معرفی می‌کند.


به گفته زمانی این نشان یک حرکت نوآورانه و توسعه دهنده نشان حلال است.

مدیرعامل موسسه دانش بنیان کیفیت رضوی در ادامه گفت: نشان حلال، صرفا خطوط قرمز را در محصولات غذایی مشخص می‌کند اما نشان طیب نماد کیفیت و بیانگر بالاترین میزان کیفیت در یک محصول و خدمت است و می‌تواند این مفهوم را توسعه دهد.


مدیرعامل موسسه دانش بنیان کیفیت رضوی تصریح کرد: مصرف انواع مواد غذایی روی ژنتیک انسان و نسل‌های آینده تاثیر گذار است و از منظر دین مبین اسلام نیز، غذا یک مسئله سرنوشت ساز است.

وی افزود: با توجه به این میزان اهمیت، نشان طیب صرفا روی محصولات دارای اصالت و کیفیت درج می‌شود و ارزیابی مستمر این محصولات نیز از طریق بازدید های مستمر ارزیابان طیب در محل خط تولید شرکت یا کارخانه صورت می گیرد.

زمانی با اشاره به پشتوانه قوی علمی و دانشگاهی این طرح اظهار کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت علوم، و آستان قدس رضوی با همکاری بیش از ۴۰۰ استاد، دانشجو و محقق از این طرح ملی و سلامت محور پشتیبانی می‌کنند.

مدیرعامل موسسه دانش بنیان کیفیت رضوی با تاکید بر اینکه نشان طیب ابزاری معتبری برای برندسازی است، گفت: در صورت اعتبار بخشی به نشان کیفیت طیب، بدون شک این نشان، ارزش افزوده اقتصادی برای تولیدکننده، مصرف کننده و صادر کننده خواهد داشت.

مشارکت ۵ کشور و ۴۰ مرکز دانشگاهی در برگزاری همایش بین‌المللی غذای طیب

دکتر محمدعلی رضوی، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نیز در این نشست به مبنای طراحی نشان طیب اشاره و اظهار کرد: این نشان در قالب سه پروژه تحقیقاتی با موضوع بررسی شاخصه‌های طیب در قرآن و حدیث طراحی شده است.

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه در قرآن کریم حیات طیبه به معنی زندگی با کیفیت است، گفت: باید نشان طیب با نماد کیفیت و باعنوان استانداردهای زندگی به عنوان یک برند شناخته شود.

وی در ادامه به ارکان اصول طیب اشاره کرد و گفت:حلیت، سلامت، برکت، اصالت و جذابیت از اصول نشان طیب هستند که شاخص‌های متعددی دارند.

رضوی همچنین در تشریح جزئیات همایش بین‌المللی غذای طیب گفت: این همایش در روزهای ۱۸ و ۱۹ آبان ۱۴۰۱ در مشهد مقدس برگزار می شود. کشورهای سوئیس، برونئی، تایلند، مالزی و پاکستان و همچنین ۴۰ مجموعه دانشگاهی و مرکز ملی در برگزاری این همایش با ما همکاری دارند و جریان‌سازی و اعتبار بخشی علمی و توجه دادن سیاست گذاران به کیفیت زندگی و ارتقا آن از اهداف این همایش است.

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی افزود: همایش مذکور در پردیس پارک علم و فناوری خراسان همراه با میزگرد، کارگاه آموزشی و جشنواره فن بازار تدارک دیده شده است.

به گفته وی تا کنون ۱۸۶ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده که تعداد ۱۵۰ مقاله پذیرفته شده است و محورهای همایش را می توان پژوهش‌های کاربردی بنیادی، اقتصاد، تجارت مدیریت، فقه و شریعت و استانداردها ذکر کرد.

پایان پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

" alt="" title="" alt="" />