کد خبر : 4637
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 4 نوامبر 2021 - 14:05

برگزاری نشست آموزشی ویژه ناظرین سامانه مبصا

برگزاری نشست آموزشی ویژه ناظرین سامانه مبصا
حسن بارانی از برگزاری نشست آموزشی ویژه ناظرین و روسای ادارات سازمان آتش نشانی، سازمان اتوبوسرانی و منطقه ثامن خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ جمال حسن بارانی, مدیرکل برنامه بودجه و ارزیابی عملکرد شهرداری مشهد در خصوص مهم ترین موضوعات این جلسه آموزشی، اظهار کرد: آموزش تکمیلی کار با سامانه مبصا شامل ثبت برآورد موافقت‌نامه و برآورد پیمان، رسیدگی به صورت‌جلسه تحویل زمین، صورت وضعیتها و تعدیل پیمان ها جزو مهم ترین مباحث مطرح شده در این جلسه آموزشی بود.

وی ادامه داد: دراین نشست که توسط امور رسیدگی به صورت وضعیت ها ( مبصا) برگزار شد، به منظور پاسخگویی و رفع ابهامات، به تمامی سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

مدیرکل برنامه بودجه و ارزیابی عملکرد شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: سامانه مبصا به آدرس اینترنتی https://mabsa.mashhad.ir با هدف تسهیل در امور مالی پروژه ها و شهروند مداری ایجاد شده و کلیه قراردادهای عمرانی شهرداری در این سامانه تعریف شده که درصد قابل توجهی از این پیمان ها مشمول تعدیل هستند.

لازم به ذکر است که هم اکنون این سامانه بیش از ۶۰۰۰ نفر کاربر داشته و دارای ۶۲هزار پیمان است.

پایان پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

" alt="" title="" alt="" />