برداشت پادشاه ادویهها ، طلای سرخ به عنوان گرانترین ادویه و فرآوری با ظرفیت ۸۶ تن در شهرستان مشهد

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ زعفران از آن دسته محصولاتی است که مردم آن را به ظاهر و عطر فوقالعاده آن میشناسند.
که تولید آن در سال ۱۳۹۹ به میزان حدود ۱۴ تن و با عملکرد ۳٫۸ کیلوگرم در هکتار بوده که متاسفانه در سال ۱۴۰۰عملکرد آن بدلیل خشکسالی و گرمای بسیار شدید تابستان و آسیبی که به پیاز زعفران وارد شده ، به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.
برای برداشت زعفران حدودا ۱۵ الی ۲۰ روز زمان نیاز است و گلها حدودا ۱ روز عمر میکنند و اگر در طی این یک روز برداشت نشوند، کیفیت خود را از دست خواهند داد و از بین خواهند رفت.
با رسیدن دمای پیازها به ۸ درجه سانتیگراد برداشت زعفران آغاز میشود.
این گیاه خواص دارویی بسیار زیادی در طب سنتی و طب جدید دارد.
با توجه به دوره فشرده برداشت زعفران ، این محصول در مشهد برای حدود ۳ هزار نفر بطور مستقیم و برای ۲۰هزار نفر بطور غیر مستقیم و فصلی شغل ایجاد کرده است و البته حدود ۵هزار نفر هم در بخش فروش زعفران مشغول به کار هستند.
مشهد بعنوان قطب صادرات زعفران دنیا می باشد . تعداد واحدهای بسته بندی و فرآوری زعفران ۲۲ واحد فعال و ۴ واحد نیمه فعال میباشد که ظرفیت ۸۶ تن را دارا میباشد و اشتغال ایجادی برای ۲۸۱ نفر را باعث شده است .
پایان پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0