عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در نطق پیش از دستور؛
برای رسیدن به شهر هوشمند باید از دریچه شهرداری هوشمند عبور کرد

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ مجید طهوریان عسکری، عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در ناطق پیش از دستور یازدهمین جلسه علنی شورا با اشاره به مناسبتهای هفته جاری هشتم آبانماه، روز دانشآموز و بسیج دانشآموزی را به آیندهسازان این مرز و بوم و میهن تبریک گفت و افزود: ۸۰ درصد مراجعات شهروندان به شهرداری مربوط به حوزه شهرسازی است و ورود شهرداری به بستر شهرداری الکترونیک، بستری است که میتواند حجم بالایی از رضایت شهروندان را بههمراه داشته باشد.در این موضوع باید به معنای واقعی وارد شد؛ تا چه زمانی قرار است فقط بگوییم و عمل نکنیم؟
وی ادامه داد: از جوانب مختلف و منظر فرایندی، ساختاری و اسنادی و از منظر شهروندی، یک بار به موضوع شهرداری الکترونیک توجه کنیم.اگر میخواهیم درک کنیم مردم چرا فریاد میزنند و نارضایتی دارند، کافیست یک روز با یک شهروند همراه شوید تا با مدل پاسخگویی به مردم بیشتر شناخت پیدا کنیم.
طهوریان ضمن خداقوت به همکاران در شهرداری و دفاتر پیشخوان خدمات شهرداری مشهد، میزان رضایت شهروندان از دفاتر و عملکرد ما در حوزه شهرسازی، مناسب نیست؛ تاکید کرد: نحوه پاسخگویی برخی دفاتر با شان شهروند شهر امام مهربانیها و جهانشهر برکت و کرامت همخوانی ندارد؛ باید به صراحت بگویم مردم همچون اسیر در دستان آنها افتادهاند و هیچ صدایی از آنها شنیده نمیشو سوالات مهم و زیادی وجود دارد که چرا هیچ مرجع مشخصی برای پاسخگویی به مردم نیست و خود بنده نیز دنبال یک پاسخگو بودم ولی پیدا نکردم.
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد با طرح سوال؛ چرا مردم از فرآیند پرونده خود در حوزه شهرداری الکترونیک مطلع نمیشوند؟ چرا یک پرونده باید دهها مرتبه بین دفتر و شهرداری پاسکاری شود؟ ادامه داد: چرا استاندارد مشخصی برای زمان پاسخگویی وجود ندارد؟ البته خیلی هم نباید سیاهنمایی کرد و اگر هم در حوزه شهرداری الکترونیک وجود دارد، چرا عمل نمیشود؟ چرا شهرداری به جای تشویق دفاتر و حوزه شهرسازی، به استفاده از بستر الکترونیک، در سادهترین راه ممکن شهروندان را به سمت دفاتر پیشخوان هدایت میکنند؟ چرا دفاتر پیشخوان رتبهبندی نمیشوند تا براساس نظام ارزیابی و رتبهبندی و مشتری مداری، میزان پروندهها را دریافت کنند؟ سوالات و نکات بنده در خصوص شهرداری الکترونیک و شهرداری هوشمند و یا لغاتی با این الفاظ و کلمات ساخته میشود، نافی زحمات تمام تلاشگران این عرصه نیست اما تاکجا قرار است در تعارفات روزانه، فکری برای ۸۰ درصد مراجعات مردم به شهرداری مشهد و کسب رضایتمندی آنها برنداریم؟
وی با اشاره به بیش از ۱۰۰ خدمت شهرداری مشهد از طریق خدمات برخط و الکترونیک اضافه کرد: حوزه فرهنگی شهرداری در کنار سایر حوزه های عمرانی و شهرسازی باید بستر فرهنگسازی استفاده از این حجم بالای خدمات برخط را فراهم کند.سالها خدمت، رنج و همت همکارانم در سازمان فاوا و حوزه شهرسازی شهرداری مشهد و دیگر حوزه ها که توانسته اند بیش از ۱۰۰ خدمت شهرداری آنلاین ارایه دهند را ارج مینهم؛ قله صحبت امروز بنده اینجاست که فرآیندها وجود دارند ولی برونداد نداریم.
طهوریان با ارائه پیشنهادی در خصوص اینکه در شهرداری مشهد شورای عالی شهر الکترونیک یا شهرداری الکترونیک یا شهر هوشمند به ریاست شهردار مشهد تشکیل شود، تصریح کرد: از ریاست شورای شهر میخواهم همچون کمیتههای نظارتی که به صورت حقیقی همکارانم در مناطق حضور پیدا میکنند، کمیتهای برای مراجعات ۸۰ درصد مردم به شهرداری در خصوص شهرداری الکتروتیک و موضوعات حوزه شهرسازی نیز تشکیل دهیم تا بتوانیم بزرگترین حجم رضایتمندی از شهروندان را کسب کنیم.
وی گفت: برای کسب رضایت قلبی و فکری شهروندان مشهدی، این روزها اگر به اطراف شهرداریها مناطق مراجعه کنیم، مستاصل هستند از اینکه چراکه پرونده های حوزه شهرداری و شهرسازی آنها ماه ها طول کشیده است.
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهددر پایان گفت: این سخنان نافی تلاشها و همتهای انجام شده نبوده ولی از اصحاب رسانه و همکاران حوزههای تخصصی شهرداری و شورای شهر تقاضا داریم یک بار هم که شده تعارفات اداری را کنار بگذاریم و برای حل موضوعات حوزه شهرداری الکترونیک دست به دست هم، کاری کنیم که مورد رضایت حضرت حق باشد.
پایان پیام/فهیمه صدقی/مشهد
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0