سلام کسی میدونه رئیس بیمارستان ناظران چه کسی هست و چطوری میشه با ایشون ملاقات کرد؟ شماره یا ایمیل یا اینستاگرام از ایشون دارین؟
بازدید اصحاب رسانه از بیمارستان خیریه ناظران

طی بازدیدی اصحاب رسانه از بیمارستان خیریه ای ناظران دیدن کرده و از نزدیک شاهد تلاش و فعالیت های آنان برای بیماران بخصوص بیمارانی که مشکلات مالی دارند بودند.
به گزارش خبرنگار سایه خاوران؛ مدیر عامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی مشهد گفت: زمین این بیمارستان توسط خیر ناظران اهدا و در سال ۹۴ کلنگ آن به زمین زده شد.
اصغر افراسیابی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور ادامه داد: بیمارستان در بدترین شرایط اقتصادی ساخته شد و از روزی که اینجا کلنگ زده شد بدون وقفه ساخته شد ۲۹ هزار متر زیر بنا برای موارد اضطراری ساخته شده و وابسته به هیچ نهادی نیست و کاملا مردمی است .
خیرین وصیت کردند؛ “بیماری بخاطر نداشتن پول از درمان باز نماند”
وی با اشاره به مرکز درمانی رضا که بیمارستان ناظران زیر مجموعه آن است، ادمه داد: مرکز درمانی رضا بزرگترین مرکز پرتو درمانی کشور است که قریب به ۱۴ سال راه اندازی شده و آنجا هم کاملا مردمی ست، بیشترین مراجعه کنندگان قشر ضعیف هستند، اسکان و تغذیه برای همراهان بیمار رایگان بوده و روزی ۱۰۰۰ نفر در آنجا ویزیت می شوند درمانهای به روز دنیا را انجام می شود . هر ماه بیش از یک میلیارد تومان هزینه می شود. برای نگهداری و بقا اینجا باید فکری کنیم.
رئیس بیمارستان ناظران مشهد در ادامه گفت: بیمارستان ناظران زیر مجموعه انجمن خیرین است و به مرکز درمانی رضا وابسته است که همدیگر را پوشش می دهیم. ۴ طبقه است نیم طبقه اداری و ۳ طبقه درمانی و طبقه هم کف که اورژانس، کلینیک ها و کلیه بخش هایی که دسترسی و ایمنی بیمار به خطر نیفتد ساخته شده است.
مسعود خانی تصریح کرد: این بیمارستان دارای ۶ اتاق عمل که مجهزترین اتاق عمل در کشور است و هر اتاق عمل تهویه مجزا دارد و کلیه تاسیسات و زیر ساخت ها هوشمند است.
وی بیان کرد: برای درمان سرپایی ۱۲ خت مهیا می باشد، در حال حاضر مجهزترین آزمایشگاه و تصویر برداری مشهد و نیز اولین ام آر آی اپن در مشهد را داریم. تا دو سال آینده بیمارانی که برای درمان به ترکیه می روند در اینجا درمان خواهند شد.
خانی اضافه کرد: این بیمارستان مجهز به ۵ اتاق عمل که کل مساحت اتاق عملها ۱۵۰۰ متر می باشد، ۱۵ اتاق ایزوله در بخش های مختلف، ۱۲ تخت در بخش آی سی یو که هر تخت بیش از ۵۰ میلیون تجهیزات بکار برده شده و در مجموع ۵ میلیارد تومان برای آی سی یو هزینه شده است. ای سی یو یکی از بخش های پر هزینه و پر خدمات برای بیمارستان است و از دیگر اقدامات این بخش قرار دادن دوربین بر روی هر تخت است که همراهان بیمار با توجه به شرایط و ضوابط بیمارستان می توانند با بیمار خود ارتباط برقرار کنند.
وی در ادامه مطلب فوق افزود: اورژانس به همت مرحوم علیزاده قناد ساخته و دارای ۵ تخت می باشد و بخش شیمی درمانی ۱۲ تخت دارد تمام بخش ها با اسامی گلها نام گذاری شده و در تلاش هستیم که بخش دیالیز را هم کامل کرده تا در این بخش هم خدمات ارائه شود. برای صد تخت بیمارستان که هم اکنون فعال است ۱۵۰ پرسنل پرستاری می کنند.
خانی با اشاره به اینکه “بیشترین تمهیدات برای آسایش بیمار دیده شده است” اضافه کرد: تمام نیروهای این بیمارستان با گذراندن ۵ مرحله انتخاب شدند، در حوزه اشتغالزایی از بین 11 هزار و ۸۰۰ نفر شرکت کننده نیرو ها با گذراندن آن مراحل 380 نفر استخدام شدند و در آینده نزدیک ۳۰۰ نیروی کار دیگر هم اضافه خواهد شد.
رییس بیمارستان کامیاب مشهد گفت: در ایران ۱۰ دستگاه شتاب دهنده داریم که ۵ دستگاه در بیمارستان ناظران است. برای اولین بار بیماری تشخیص خون در این بیمارستان انجام می شود.
خانی با اشاره به دیگر مزیت های این مرکز خیریه درمانی افزود: تمام اتاق ها مجهز به میکروفون است که بیمار با پرستار در ارتباط باشد.
وی خاطر نشان کرد: در وسط بیمارستان فضایی تعبیه شده که اسامی کسانی که در این بیمارستان دست یاری دادند در المان طراحی و به ترتیب اسامی درج شده است .
مجتبی محمودی رئیس خانه مطبوعات استان نیز گفت: انجام این فعالیت ها در شرایط فعلی خیلی ارزشمند است و رسالت رسانه رساندن خبرهای خوب و خیرخواهانه به مردم است.
/فهیمه صدقی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 2