افزایش ۱۳ درصدی مصرف سیانجی در منطقه خراسان شمالی

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ مجتبی شکوری با اشاره به استقبال مردم در جایگزینی مصرف سیانجی به جای بنزین و اجرای طرح رایگان دوگانهسوز کردن خودروها، افزود: این امر علاوه بر کاهش آلودگی محیط زیست، موجب صرفهجوئی ۳۶ میلیون لیتری بنزین شده است.
شکوری اظهار کرد: در بازه زمانی یاد شده، ۳۴ میلیون مترمکعب سیانجی در جایگاههای عرضه سوخت مصرف شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد افزایش یافت.
وی با بیان اینکه میزان مصرف روزانه سیانجی در مدت مذکور به حدود ۲۷۵ هزار مترمکعب رسیده، اضافه کرد: در حال حاضر ۳۰ جایگاه عرضه سیانجی در استان فعال است که از این تعداد ۲۰ جایگاه دو منظوره (بنزین، نفتگاز و سیانجی ) و ۱۰ جایگاه تک منظوره سیانجی است.
مدیر منطقه خراسان شمالی اظهار کرد: با توجه به پایش مستمر وضعیت عملکرد و تجهیزات فنی این جایگاهها، سوخترسانی به خودروهای گازسوز در استان وضعیت خوبی دارد.
پایان پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0