کد خبر : 3928
تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 سپتامبر 2021 - 0:06

استقبال عمده مالکین فریمانی برای کشت کلزا

استقبال عمده مالکین فریمانی برای کشت کلزا
کاظمی از استقبال عمده مالکین برای کشت کلزا در این شهرستان خبر دادوافزود: تا کنون کشاورزان کل مالک حدود 100 هکتار از اراضی خود را به کشت کلزا با ارقام روهان، هیدرومل و اکاپی اختصاص داده اند و امید است افزایش سطح کشت کلزا همچنان ادامه داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ علی کاظمی فریمانی، مدیر جهاد کشاورزی فریمان بیان کرد: یکی از موانعی که در افزایش سطح زیر کشت کلزا در این شهرستان وجود دارد این است که با توجه به کمبود زمین و آب و تنوع کشت، کشاورزان اراضی که بتوانند به کشت کلزا اختصاص دهند محدود است.

وی گفت: با توجه شرایط دمایی این شهرستان که هر ساله در دهه دوم یا سوم مهر ماه دمای هوا کاهش می یابد،  کشاورزان کلزا کار باید طوری برای کشت این محصول برنامه ریزی  کنند که تا اواخر شهریور ماه بتوانند مزارع خود را آبیاری کرده تا در دهه دوم یا سوم مهرماه گیاه به مرحله هفت یا هشت برگی رسیده باشد و دچار تنش دمایی نشود. در همین راستا  استفاده از کودهای ریز مغذی همراه با کشت برای رشد سریعتر و رسیدن به مرحله رزت قابل توصیه می باشد.

پایان پیام/فهیمه صدقی/شهرستان ها

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

" alt="" title="" alt="" />