همزمان با ۱۵ آذر، مصادف با روز حسابدار :
از حسابداران شرکت گاز خراسان جنوبی تجلیل شد

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ سید محمود هاشمی، مدیر عامل شرکت گاز خراسان جنوبی گفت: بدون شک نقش حسابداران در شرکت گاز استان، نقشی بزرگ و غیرقابل انکار است و حسابداران کارکنان امین شرکت محسوب می شوند که نتیجه کار صادقانه آنها در تهیه صورت های مالی منعکس می گردد .
سید محمود هاشمی در ادامه گفت: کارکنان و نیروی انسانی شایسته، بالاترین و ارزشمندترین سرمایه و بزرگترین دارایی هر سازمان و کشوری محسوب می شود و خوشبختانه شرکت گاز خراسان جنوبی از این لحاظ یک شرکت غنی به شمار می رود.
وی افزود: بی شک تلاش حسابداران در ایجاد شفافیت، ارتقای پاسخگویی، فراهم کردن چارچوبی برای تصمیم گیری، تخصیص کارآمد و بهینه منابع، آگاهی از محدودیت ها، فرصت ها و تهدیدها بسیار مفید و سودمند است.
در پایان مدیرعامل شرکت گاز استان با توجه به شیوع ویروس کرونا با ارسال پیامی این روز را به حسابداران شرکت گاز خراسان جنوبی تبریک و تهنیت گفت.
در بخشی از این پیام آمده است: بر خود می بالیم که به همت شما و تمامی کارکنان، افتخار گازرسانی به ۳۲ شهر ، ۹۵۱ روستا و ۱۴۹۲ واحد صنعتی و تولیدی خراسان جنوبی را در کارنامه فعالیت های شرکت گاز استان ثبت کرده ایم.
۱۵ آذر ماه فرصت مغتنمی است تا به مناسبت گرامیداشت روز حسابدار، از زحمات و تلاش های تک تک شما عزیزان که در پیشبرد اهداف و برنامه های شرکت گاز خراسان جنوبی گام بر می دارید، تقدیر گردد.
پایان پیام/
برچسب ها :روز حسابدار ، شرکت گاز خراسان جنوبی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0