آفلاتوکسین در پسته

به گزارش پایگاه خبری سایه خاوران؛ هادی ساربان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مه ولات گفت: مصرف میوه های آلوده به سم آفلاتوکسین برای انسان بسیار خطرناک است و همچنین آلودگی محصول به این زهرابه باعث از بین رفتن ارزش اقتصادی آن می شود.
وی افزود: تعدادی از گونه های قارچ آسپرژیلوس مولد سم آفلاتوكسین هستند كه قادراست میوه های پسته را مورد هجوم قرار دهد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مه ولات تصریح کرد: آلودگی پسته به سم آفلاتوكسین بیشتر روی درخت، بعد از چیده شدن و قبل از شست وشو و پوست گیری انجام می گیرد.
ساربان در ادامه به برخی از راه های کاهش آلودگی محصول اشاره و افزود: عدم استفاده از روش خیساندن پسته در آب به منظور خندان كردن پسته های ناخندان، انجام عملیات باغبانی مناسب مانند هرس صحیح، آبیاری به موقع، تغذیه بهینه و کنترل آفات و بیماری ها، برداشت صحیح و به موقع محصول، جلوگیری از انباشت پسته های تازه برداشت شده با پوست و با رطوبت بالا برای زمان طولانی و کاهش فاصله ی برداشت تا فرآوری، خشك كردن كامل پسته قبل از انبار کردن و نگهداری پسته در انبارهای خشک و با تهویه کافی، از مهمترین راهکارهای پیشگیری از آلودگی محصول می باشد.
پایان پیام/فهیمه صدقی/شهرستان ها
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0